Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S hrůzou jsem zjistil, že jsem o dost menší nostalgik než by si toto skvělé hongkongské béčko zasloužilo. To dětské nadšení z každého robota, trysek, kopu, skoku na motorce či debilní hlášky je zkrátka pryč. Před dvaceti a více lety by tahle taškařice pod pět hvězd nešla, ale tentokrát jsem si i pro ty tři musel najít alespoň několik nepovedených výmluv. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším dějstvím a v mnohem větší síle. Parodující motivy z různých filmů jsou tentokrát už rozpoznatelné nejen podobností postav, ale tentokrát i hudebním motivem, takže se jedná o skvělou nápovědu pro ty, co budou mít potíž je rozpoznat. Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren společně s akčními scénami a kaskadérskými kousky slibuje výtečnou podívanou a hlavně zábavu. A stejně jako u předchozího snímku je ohromná škoda, že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co si pod názvem tohoto filmu představím? Dětství! Chvíle, kdy jsem strčil jednu z nejslavnějších VHSek mého dětství do videorekordéru a sledoval pořád dokola tu fantastickou kung-fu řezničinu, do které se zapojili dva tajtrlíci a sem tam nějakej ten robot a hromada udělátek. Vzpomínky člověk nesmaže! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama