Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uff, pěknou chvilku trvalo, než jsem si na ten humor zvyknul (pokud vůbec :-)). Expresivní, infantilní, přeplácaná, šílená asijská groteska, kde se všichni neustále šklebí - křičí - honí - mlátí, vyhodila smysl dávající zápletku oknem v prvních minutách a dráty, nájezdové rampy či pomocná kolečka (když se auto o svodidla podélně rozpůlí a obě části vesele pokračují dál) jen vágně maskovala; ale hlavně, že tu po sobě střílejí rakety transformeří roboti (nebo suprkůl bondovské motorky, auta, jetpacky). Jenže spousta scén se mi z dětství vybavila (byť splynula s jedničkou), takže ne, pod 3 * jít nemůžu (i když, upřímně, bych chtěl). ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dětská srdcovka,super napěchovaná akce. Ničící roboti,skvělé kaskadérské kousky,výtečná hudba,kterou si dodnes pamatuju. Tohle je pro mě ten nejlepší díl z celé série. Celé je to posatvené na nepřetržitém řetězcu akce. Sam je takovej kungfu Bond,z motorky má najednou skůtr. Uznám,že na dnešní dobu by ti roboti oc neobstáli,ale tehdá byla taková móda a představy a mě to bralo a scény s roboty mě děsily. Tohle patří k mým nejvíce nejakčnějším filmů s jakými jsem se,kdy setkal. ()

Reklama

crha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je fakt ULTRA!! Ať čekáte cokoliv, tak tohle stejně nepoberete. Spousta kaskadérských kousků, honiček, skoků, pádů, robotů a trapných vtipů. Když přidáme fakt, že rákosky neumí vůbec hrát a tak strašně přehrávají, máme tu béčko non plus ultra a já pod 4* prostě nejdu, ačkoliv mě k této sérii neváže žádná nostalgie. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Po šílené jedničce, ještě víc ujetá dvojka, kde už tvůrcům nebylo svaté vůbec nic a hromadí na sebe jednu dokonale nesmyslnou scénu za druhou. Zakončenou soubojem dvou robotů....K tomu naprosto úžasný Karl Maka a tvůrci vyslyšeli moje ztesky (asi zpětně) a přidali dvě martial arts bitky. Velmi příjemná, naprosto pohodová, vtipná záležitost se skvělým, stylovým záporákem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke pokracovanie, ktore je velkolepejsie, akcnejsie, zabavnejsie, proste vsetkeho je viac a co si cennim najviac, tak stale to ma rovnaku atmosferu ako jednotka. Co sa bohuzial o dalsich dieloch uz neda povedat. Snad len zapletka je primitivnejsia a sluzi len ako tenka nit na ktoru su navlecene stale famozne akcne sceny, ktore sa striedaju s vydarenymi vtipnymi. Takze ja som spokojny. Sam Hui a Karl Maka sa uz nesnazia prechytracit, ale od zaciatku su regulerny partaci. Tentokrat tu ma romanticku liniu aj Sam Hu a kedze sa zamiluje do podvodnicky, tak sa zakazdym dostane do problemov, ktore vyustia do akcnej sceny. Tie su jak velkolepejsie tak prepracovanejsie.Ponukaju kopu skvelych nahanaciek jak aut, tak aj motoriek. Stale zasnem nad uchvatnym skokom motorky z mostu na niekolko spojenych autobusov a nasledny skok na zem. Tentokrat sa dockame aj par kvalitnych hromadnych bitiek so spickovou choreografiou. Ale uplne najviac ma bavia sceny v tej dobe s hi-tech robotmi. Ci uz ta uvodna v ktorej bojuje s velkym robotom sam Sam Hui alebo ta zaverecna kde koopa malych robotikov zneskodni velkeho. Vyzera to jak zmensena bitka zo Star Wars. Nesmiem zabudnut ani na bondovske blbnutie s autami, ktore po sebe strielaju rakety. Z vedlajsich figuriek je nezabudnutelny blazon Tsui Hark a jeho piiibo. Zaporak je tentoraz stylizovany do Eastwoodovskeho Drsneho Harryho. Vysledkom je vydarene pokracovanie s ktorym by mal byt spokojny kazdy koho nadchol prvy diel. 9/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama