Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj toto druhe pokracovanie mi pripadalo tiez na rovnakej urovni, ako jednotka. Ale tu sa tych vselijakych vynalezov a blbostiek vyskytlo viacej, co len film posunulo k blaznivejsej komedii na cele s nasim maskotom Codyjackom a jeho kamosom Samom, ktory sa znova zalubil do nespravnej zeny:) Zaciatok filmu bol asi najviac od veci s tym robotom, ktory sa poskladal, ako nejaky Transformer a strielal po Samovi rozne strely. Aj na konci filmu sa objavil tiez ten isty robot, mozno to bol brat toho robota co bol na zaciatku filmu, to teraz neviem:) Ale tu uz Sam disponoval tiez takymi uchylnymi robotmi, ktory sa pustili do suboja s tym velkym Transformerom:) Samozrejme to vyhral Sam s tym plechavcom:) Dobry magor aj bol ten chlapik, ktory sa vydaval sa agenta FBI. Takychto komickych situacii je aj tu celkom dost, co ma len potesilo, pretoze ja milujem taketo uletene komedie, kde tiez neni nudza o nejaky adrenalin v zilach:) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Legendární silvestrovský bonus 1989. Tehdy to byla absolutní bomba, akce, humor, roboti, dotěrná ústřední melodie, tomu nešlo odolat. Imbecilita scénáře je nepochybně záměrná, protože je to opravdu neskutečná šílenost, když k tomu připočteme přehrávaní absolutně všech herců, může z toho vyjít pouze dvě možnosti. Debilita nebo kult, tady se stalo to druhé. Je sice otázkou, zda by byl film tak populární i bez kvalitního dabingu (ostatní díly jsou opařeny klasickým překrývacím), který možná stojí za všemi solidními hláškami snímku (Šimon a Matouš je klasický příklad). Závěrečná bitka robotů mi utkvěla v paměti po dvě desetiletí, to něco znamená. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti se mi tenhle ulítlý film docela líbil, ale teď, po více než deseti letech? Zběsilá, zmatečná, nelogická kravina s velice chytlavým hudebním motivem, která mě už od začátku nudila a nad jejíž infantilností jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Jsou tu zajímavé momenty, které se však v té vřavě ztratí. Dívat se na to déle než půl hodiny je ztráta času. Never more... ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama