Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drogová válka přivede mladého pilota bojových vrtulníků do pouští Jižní Ameriky. Zde je napaden velmi dobře vyzbrojenou helikoptérou Škorpion, kterou pilotuje známí terorista a zabiják. Pilot jeho zběsilý útok přežije jen díky svým bojovým schopnostem. O něco později je sestavena speciální bojová eskadra, tvořená bojovými vrtulníky Apač a těmi nejlepšími piloty, kteří mají tuto drogovou válku zastavit. Mezi tuto elitu se dostává i zkušený pilot, který již má s tímto bojem zkušenosti. Po tvrdém výcviku se vrací zpět do pouště, aby odvrátil drogovou hrozbu a zničil hledaného teroristu i s jeho smrtícím strojem. (Chupacabre)

(více)

Recenze (40)

Hungry Ant 

všechny recenze uživatele

Zápletka naprostá ptákovina, závěr totéž, nic co by se snadno nedalo předvídat, přesto ten film zbožňuju. Cage a Jones tradičně skvělí, scény s AH 64 také skvělé. No a přesto že jinak film nestojí vůbec za nic, rád se na něj vždy kouknu znovu :) A v obsahu maj hrubku - "...kterou pilotuje známí terorista..." to "í" místo "ý" mě tam drásá :). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Takový osekaný, "vykleštěný" Top Gun s vrtulníky hrozně povrchně mechanicky provede tréninkem (air-to-air kombat) a naparováním nesnesitelně namachrovaného frajírka / esa před emancipovanou (a převelice šik - Sean Young) pilotkou, jen aby schematicky vlétl do bezvýznamné akce. Prostě na konci někde v poušti něco bouchá (prý drogoví bossové). Nicméně musím uznat, že vzdušné manévry bojových helikoptér byly natočené dobře. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Top Gun s vrtulníkmi. Co nie je prave kombinacia pre mna kedze ma Top Gun a ani väcsina filmov o vzdusnych subojoch nebavila a tento film na tom nic nezmenil. Tuctovy pribeh s namachrovanym hlavnym hrdinom a nie prilis zaujimavou misiou. Dialogove sceny su nudne. A akcie je minimum. Prakticky sa jej dockame az v zavere a je dost rutinne natocena. Takze 2 hviezdicky davam len za sympatakov Cagea a Jonesa. 4/10. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Dost slabe, typicky patriotismem napumpovane americke akcni nic. Navic ani ne moc akcni. Spis jen hodinu (vyplnenou tlachanim zelenych mozku - ale cool zelenych mozku) cekame az se rozjede zaverecny souboj kdy Cage rekne TOS POSRAL! a rozmasiruje helikopteru hlavniho zaporaka na hodne moc kousku (toto neni spoiler, kdo ceka jiny konec je naivka a nebojim se rict vůl)... ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele

Nechápu co přesně me na tomto snímku zaujalo, ale celkem dobře jsem se bavil asi to bylo Cagem a hlavne T.L. Jonesem. Jinak se skoro celej film nic nedělo, nějaka ta připrava na boj a ztracená láska a amici si nahonily ego vlastenectvím. Zachranily to vtipné části a hlavní herci bez nich by to stalo za prd takle je to pekný průměr. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama