Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

edie sedgwic

edie sedgwic (hodnocení, recenze)

Komedia, pocas ktorej som sa ani raz nezasmiala. Sceny boli slabe az podpriemerne, "gagy" posobili az trapnym dojmom a Liz Hurley asi lepsie vyzera po boku tych svojich mafianov ako vo filme. Ta jedna hviezdicka patri Matthew Perrymu, avsak ani jeho vykon nezachranil celkovy dojem. Film, ktory vobec nemusel byt natoceny.

HzJ

HzJ (hodnocení, recenze)

Když se válíte doma s angínou a nemáte do čeho píchnout, tak vám i tenhle film přijde k chuti. Jinak ničím výrazný, ale ani úplně špatný... 50 %

Reklama

Reklama