Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

knihovna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to jde. Hlášky ala Willis Perrymu úplně nesedí, taky to není Willis že. Elisabeth hrát moc nemusí, stačí se na ni dívat. Myslím, že kdyby tu minisukni nahradila jinou minisukní, hodnocení by šlo nahoru. Scéna na pásu pěkná, hlavně proto, že Eli zbavila kalhot. O to asi šlo, ale ještě měla svetr...... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ještě to nekončí, ale dál už nemůžu. Začátek nebyl tak špatný a hlavně casting se nezdál být vůbec špatný. I Liz Hurleyovou bych zkousnul, ač je to jen přeceněná čuba. Film je dál ale už jen příšerně trapnej. Humor jak pro 5ti letá děcka. Eskapády jsou opravdu neksutečné. No a úplně nejhorší jsou ty dementní kecy, které se tu odehrávají. Takže necháme čubu čubou a pudeme radši pařit Civilizaci 5, ne? ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie kolísající mezi trapností, nudou a sem tam vtípkem nebo vtipnou hláškou Perryho. Nápad sice není špatný, zpracování je však fádní, plné klišé, herecké rutiny a nesmyslných zvratů, ke kterým dojde navzdory logice příběhu a jen proto, aby tvůrci příběh téměř násilím dotlačili do cíle, který si vytyčili jako jediný možný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry si od Přátel odskočil, aby zahláškoval zase pro změnu v nějakém filmu. Já si při takovýhlech filmech vždycky představuju, že jenom není doma u svých přátel, ale v práci, a tahle komedie je jeho bokový příběh, o kterém v Přátelích nemluvil. Matthew je totiž pořád stejný, pořád stejně bláznivý, ve stejně šílených situacích, se stejnejma kecama. Ale když to funguje, tak proč ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama