Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

24.10. 2010 - Ale mně se to líbilo. ____ Dobrá komedie plná krásných žen ____ (krásných tváří, velkých prsou a zadečků), arogantních chlapů, plno scén, vtipů a i té romantiky. I stručný jednoduchý příběh mi dokáže zpříjemnit odpoledne a myslím, že i kdybych na to nekoukal v neděli při nedobrém počasí, rád bych se na to kouknul pokaždé jindy, takže tahle komedie mi splnila přání a splnila ho i sobě být lepší komedií než průměrnou. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s více či méně povedenými žertíky, vhodná na nedělní deštivé odpoledne. Matthew Perry se snaží seč může, aby hrál jinak než obvykle, ale pod maskou chlapíka nad věcí stejně pořád poblikává Chandler. Elizabeth Hurley je přirozená, vypadá dobře a k Perrymu sedne a New York jakožto kulisa mě vždycky naladí smířlivě, takže jsem dokoukal v dobré náladě. "Recepční: Dámo, v žádném případě vás tady nenechám zdarma přespat. Hurley (nadzvedává tričko a ukazuje recepčnímu prsa). Recepční s pootevřenou pusou podává Hurley klíče, ta odchází. Recepční za ní volá: Ještě tu máme apartmá!" ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film svižne odsýpa a Elizabeth Hurley je sakramentsky sexi. Jasná záležitosť pre romantikov. Dej filmu je veľmi dobre spracovaný a dáva priestor všetkým postavám ukázať to najlepšie (aj to najhoršie ...) čo v nich je, dobre pobaví a zanechá pocit dobrej nálady. Tento film som videl už mnohokrát a pozriem sa na neho rád kedykoľvek. Všetko klape veľmi dobre a nie je čas na uvažovanie, či to dáva či nedáva zmysel. Nadpriemerná komédia, ktorá tentoraz nestojí a nepadá na jednom človeku, čo je oceniteľné. Vtipov je tam dosť, sú slušné a nie je to nejako extra americky-trápno-dekadentné. Originálna, vyvážená, trochu bláznivá a veľa vtipná romantická komédia, ktorá mi skvele sadla do nálady. A prekvapivo dobre hral aj zdrogovaný Matthew Perry. ()

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama