Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom objeví v havarovaném autě na dálnici ukrytou Vietnamku. Než ji však stačí vyslechnout, je jim případ odebrán, protože přesahuje jejich kompetence. Tom však ženu sleduje a padne do pasti. Je zastřelen... Za pomoci nového parťáka Chrise Rittera udělá Semir vše pro to, aby našel Tomova vraha! (oficiální text distributora)

Recenze (28)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez debat nejemotivnější díl celého seriálu. Tom Kranich byl s tváří sympaťáka Reného Steinkeho a pro nás i kvůli úžasnému dabingu Aleše Procházky vůbec nejlepší postavou, kterou kdy Kobra disponovala, bohužel se ale opět dostavily pro mě neznámé důvody, kdy jsme se zase loučili s hlavním aktérem. Pan Burkhard zahrál Chrise velmi dobře, ale Toma už nikdy nikdo nenahradil. ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejdrsnějších pilotů, už jen díky tomu, že o život přijde nejlepší Semirův parťák Tom. Kdo ale vraždil není tak úplně jasné. Tomova vražda proběhne zhruba po 20 minutách (mohla být podle mého názoru lepší, vběhnutí do pasti a následný odstřel.....Tom by si zasloužil lepší smrt) a vše ukazuje na Semirova budoucího parťáka Chrise Rittera. Chris mi v Kobře moc neseděl a ani se tam naštěstí moc dlouho neohřál. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osud Toma Kranicha byl znám již před vysíláním epizody, takže první půl hodina je pořádným nervákem, kdy se čeká na onen osudný moment. Tomova smrt je natočena výborně, a vyvolává spoustu emocí. Je to takový ten případ, že ikdyž koukáte opakovaně, tak furt doufáte, že to Semir tentokráte stihne včas, a nestihne... Potom už následuje velká akční jízda za pomstou. Semir se tu potkává s novým parťákem Chrisem. Pro Burkharda také trochu smůla, že jeho první díl je zároveň i ten nejlepší, a potom už to prostě není ono. V tomhle díle je také v intru naposled použita klasická znělka, a už tu bohužel není vůbec původní hudba, jen krátká variace na hlavní motiv. Na chvilku se také jakoby mimochodem mihne budoucí sekretářka Susanne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla docela slusna jizda tvurci nejdriv udelaji divakum peknou svinarnu kdyz nechaji rozstrilet podle mne nejsympatictejsiho Semirova partaka a jeste mu ho nechaji umrit v naruci nacez Semirovy hrabne a zacne hlava nehlava pronasledovat Burkharda s presvedcenim ze on je ten vrah a netusi pritom ze je to tajny agent a jeho budouci partner kvalitni svizna zalezitost tentokrat bez zbytecnych volovin plna tradicne destruktivni akce i finale tu bylo velice solidni dost dobrej pilot bavil jsem se ()

oldrixs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle pilot se hodnotí velmi těžko, vzhledem k tomu, že v seriálu přijdeme o jednu z nejlepších postav, co v něm kdy účinkovala. Je to velmi smutný a velice emotivní díl, kde Semir jde za pomstou stůj co stůj....Ale jako celek mi tento díl nepřijde špatný. Má to něco do sebe a je to nahoru a dolů, bohužel se strašně smutným nádechem, který nás všechny zasáhl.... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama