Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná slepá klavíristka Maria je unesena. Podaří se jí uprchnout, a když bloudí bezmocně po dálnici, způsobí hromadnou srážku vozidel. Maria je zachráněna, ale únosci teď požadují peníze za to, že ji v budoucnu nezabijí. Případu se ujmou Semir a Tom a po složitém pátrání odhalí muže, který únos objednal. (TV Nova)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa super diel, jasné ono možnože sa nájdu aj lepšie ale vždy ma teší keď má králik šancu zasunúť. Síce tu sa to nevydarilo ale fajn, hej a zvrat predvídateľný (ja viem, že si dávam reparát ale už vtedy bol predvídateľný, tak to myslím) ale šak pohoda. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejný případ jako u jiných epizod 6. série. Nemůžu říct, že by to byl špatný díl, jsou to solidní 4 hvězdičky, ale dobrovolně bych si tento díl sám od sebe nepustil (což se nedá říct o čtyřhvězdičkových dílech z předcházejících sezón). Zase je to takové trošku nezáživné, je to průměrná kriminálka, která místy není tak úplně zábavná. Akce je fajn, postavy taky, ale postrádá to ten náboj starších sérií. Jsou to spíše jednotlivé drobné elementy, které to na ty 4 hvězdy vytáhnou, není to samotná síla příběhu. Mimochodem - opět není těžké vydedukovat, kdo je hlavním padouchem. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama