Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey není špatný herec, ale extra ho nějak nemusím. Vtipných scén zde bylo celkem dost, ne všechny ale pobavili. I příběh nebyl nic extra. Přesto je to příjemná jednohubka na opravdu jen jedno podívání. Ještě, že je krátká stopáž filmu, jinač bych hodnotil hůře. S hodně odř.ušima hodnotím na 50% = *** ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reed (Jim Carrey) je obyčejný lhář. Právník. Právník a lhář. Nedokáže si najít na svého syna čas a on se mu za to šeredně pomstí. Jedno kouzelné přání a Fletcher ať už chce nebo ne, tak musí mluvit pravdu. U soudu, ve výtahu, policistovi, sekretářce i bývalé manželce. Tohle je jedna z nejlepších Jimových rolí. Jim se předvádí a zvládá mě pobavit s přehledem. Jeho neustálé žvanění a hlášky jsou výborné. Jim je tady jako komik neodolatelný a tahle komedie mě velmi příjemně překvapila. Nečekal jsem, že se u ní takhle skvěle pobavím. Typický Carrey v nejlepší formě. Parádní zábava. (85 procent) ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Lhář, lhář by byl jen obyčejnou komedií o tradičních hodnotách, kde pravidelně hraje jímavá hudba u rodinných scén, kdy se má člověk dojmout a člověk by u toho umíral. Naštěstí ale hraje hlavní roli Jim Carrey, který celý film přetáhne pod svůj diktát grimas, šíleného humoru a ze svého právníka udělá takového maniaka, že i závěrečná scéna na letišti vlastně dává smysl. Je fakt skvělý mít v rodinné komedii tak dobrýho herce, který umí i v hloupé scéně předávání dítěte dávat výrazem tváře najevo, jak je hlavní postava otrávená a co si myslí a tím pobavit i skeptičtější cyničtější diváky. Kdysi jsem film viděl s otřesným dabingem, kde někoho napadlo nahradit Carreyho hlas Dejdarem a už jsem neměl potřebu po příšerném dojmu vidět jinak obyčejnou komedii znova, naštěstí jsem po letech natrefil na originál a vše odpuštěno. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Liar Liar je založený na skvelom hercovi a komikovi Jimu Carrey,ktorý nám tu zasa predvádza svoje grimasy a iné tvárové mimiky.Nápad o otcovi,ktorý klame kde sa len dá a jeho nespokojnom synovi,je milý a komediálne naladený.Stankári ma potešili vydaním tohto DVD v trafikách.A nesmiem zabudnúť na Dejdarov dabing,ktorý sa mi moc nezahováral. Inak ale fajn oddychovka. /60%/ ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se zde nezvykle mírní a jde o jeden z mála filmů, kde je jeho excentrický projev logicky opodstatněný příběhem. Základní zápletka je navíc dobrý nápad, ale... TEN SCÉNÁŘ! Opravdu bych rád věděl, proč jsou scénáře hraných disneyovských filmů (Můj nejoblíbenější marťan, Inspektor Gadget, Myšák Stuart Little a celá řada dalších) tak ubohé a nudné. Takže je to jen další zbytečný film. 40 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Film je věnován herci Jasonu Bernardovi (Marshall Stevens), který zemřel dva dny před koncem natáčení na srdeční infarkt. (Varan)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama