Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

packa

všechny recenze uživatele

Carrey tak nechutně přehrával (k Ace Venturovi nebo Masce to tak nějak pasovalo, sem ne), že jsem po chvilce projekci ukončil. Protože jsem neviděl celý film, nebudu hodnotit hvězdičkami. A jen tak mezi námi, i kdybych se rozhodl hodnotit, stejně bych hvězdičkami nehodnotil ;-) . Jak je sakra možný, že tentýž Jim Carrey, takový kopyto, o několik let později odehrál tak skvělé party v Truman Show, Muži na měsíci, Věčném svitu... To mi hlava nebere. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi naposledy přišlo vtipné v rok vydání filmu. Od té doby kdy to někde mají pořád potřebu to pouštět dokola jsem to viděla asi ještě 5x a opravdu se mi zhnusil Jim Carrey a je mi jedno co mi na to kdo pak řekne ale shledávám jeho humor-TRAPNÝM,nudným,neskutečně NEINTELIGENTNÍM a vytrhání-vlasy-hodným...Nesnáším jeho komediální filmy a to není absolutně nic osobního. Kdyby mě někdo chtěl mučit tak mi pustí tohle,masku a CD Justina Biebera nebo Tokio Hotel a je po mě. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey je blázen:) Když jsem se tak na ty jeho skopičiny dívala, přemýšlela jsem nad tím, jaké to musí být, dělat ze sebe naprostého magora před štábem dvaceti lidí:) Hodně jsem se nasmála a při většině jeho eskapád, ač byly mnohdy značně ujeté a šílené, jsem ani neměla pocity trapnosti. Dřív jsem Carreyho neměla vůbec ráda, ale postupem času jsem si na něj začala zvykat a mám ho ráda. Jméno Jim Carrey se stalo pro ostatní obchodní značkou a pro něj nálepkou, stejně jako jeho šílené grimasy. A umět ze sebe dělat takového magora, to chce také jistou kuráž:) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Víš,co udělám?! Nic!......... Scénář : Stephen Mazur a Paul Guay. Kamera : Russell Boyd. CHYBA VE FILMU - Ke konci filmu je Fletcher na jezdících schodech a při různých záběrech má pokaždé kalhoty jiné barvy....... Hudba - John Debney, a James Newton Howard - ocenění, vítěz - 1998 - ASCAP Film and Television Music Awards. CITÁT - Simons je starý. Už to měl dávno zabalit, ale nechce zůstat doma, protože nesnáší starou. Znáte ji z vánočních večírků. Vždycky se tam zrube a říká mu "demente"...... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Advokát Jima Carreyho musí lhál, lhát a lhát a zase jen lhát, anebo ne?! Už musí říkat jen pravdu, samou pravdu a nic než pravdu. Kreace Jima Carreyho pochopitelně zase jednou zastíní všechny přítomné kolem, a když byl v takové formě, nedá se to napsat o scénáři, který trpí nejen nevelkou propracovaností celé originální zápletky, ale v závěru mu dojdou nápady. Než se tak stane, lze si užít Carreyho eskapád v podobě šaškování a pitvoření tak, jak to umí jen on, habaděj. Gagů postupem času přibývá, až poslední čtvrtina filmu je taková mdlá a film neví, jak by to celé dobře zakončil. Dabing Martina Dejdara nevadil, ale raději mám dvorního dabéra Carreyho Bohdana Tůmu. Pro ty, kdo komedii ještě neviděli, je to dobrá volba a film pro oddechové pobavení má ty správné preference. 60% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Severoamerické tržby byly 181,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 302,7 mil. (NIRO)
  • Jim Carrey (Fletcher Reede) prozradil, že "útok pařátu" nevymyslel on, ale jeho otec, který ho jako malého takto strašil. (Elisebah)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama