Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reede je dravý, úspešný advokát, ktorý to dokáže v súdnej sieni poriadne roztočiť. Rovnako dobre sa vie aj podlizovať svojim nadriadením, s vidinou skorého povýšenia. Pretvaruje sa a klame na všetky strany. Jedného dňa si to uvedomí aj jeho malý syn a v deň svojich narodením si praje, aby jeho otec aspoň 24 hodín nemohol vysloviť jedinú lož. Toto jeho želanie sa zrazu splní. "Liar, Liar" je dobrá rodinná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahral Jim Carrey. *** ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Námět o právníkovi, který na jeden nemůže lhát je jednoduše geniální. Bohužel, scénář občas až moc spoléhá na Carreyho komiku. V několika místech se totiž ,,jeho´´ právník jenom různě svíjí a šklebí, aby nic neřekl. A tak se střídají geniální místa s těmi poněkud lacinějšími. Ale zasmál jsem se párkrát i nahlas a jako takový rodinný film na nedělní odpoledne je Lhář, lhář absolutně v pohodě. Hlavní myšlenka je moc pěkná. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

myslím že je to jedna z nejpovedenějších Carrey komedií... můžu na ni koukat kolikrát chci.. a vím co se bude dít.. ale stejně se řežu... právník, který nemůže na jeden den lhát.. to je peklo na zemi :-D moje nejoblíbenější scéna kde se snaží říct, že to pero je rudé.. jen si na to teď vzpomenu a už mám úsměv od ucha k uchu :) ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Nuže, Lhář Lhář, kultovní komedie s Jimem Carreym v hlavní roli. Příběh je o pravníkovi, který nesmí den lhát. To se ví, že jsme si to v tyto poslední dny školní docházky museli ve škole pustit! Protože film, který učí a říká, že lhát se nemá, hraje v něm dokonale přehrávající Jim Carrey, ale především je v něm pěkná hromádka sexuálních fórů, které v místnosti plné pubertálních nadrženců skvěle vyzní, to jsme si prostě MUSELI pustit! To byla povinsost (ono by to možná vyznělo lépe, kdyby jsme si tento vrchol komediální kinematografie nepustili sami)! Po pár nepříjemnostech s technikou jsme film zapnuli. Inu, bavili jsme se. Však učitel náhle odešel ze třídy... a třídou se roznesla melodie skladby kapely Mandrage. A já z filmu slyšel hovno... naštěstí jsem ho viděl už podruhé.       Filmy Jima Carreyho mám velice, velice rád! Ale mezi tou řádkou jeho filmy se jeden vyjímá... tenhle! A několik dalších. Tato klasická komedie aka lehké drama mě totiž dokáže pobavit vždy, exceluje kultovními hláškami (film má 83 minut, když to porovnám s Pulp Fiction, které má 154, má toto jen o trochu menší koncentraci hlášek a legendárních scén než kultovka o tři roky starší), ale především historickým vystoupením Jima Carreyho, za které si ten Glób zasloužil. Příběh jednoduchý ale dobrý. Já to mám prostě rád, a to jedno procento do rudých čísel by si film zasloužil. Neuvěřitelná tož taškařice! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Role přesně pro Carreyho. Tenhle film se nesmí brát vážně, ale jako pořádný úlet s crazy Carreym a hezky relaxovat doma v teple. Malinká výtka směřuje jen k Dejdarovi, jehož hlas se mi ke Carreymu nehodí. A celkově nemám moc rád, když se mění u hlavních postav dabéři. Dabéry máme skvělé, jen ať se každý drží svého borce ;-) a budu spokojenej. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Pre Justina Coopera, ktorý si zahral malého Maxa Reeda to bola vôbec prvá filmová skúsenosť z jeho krátkeho pôsobenia vo filmovom priemysle. Neskôr začal pracovať ako producent pre Fox Sports rádio. (Raccoon.city)
  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama