Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rodina na prvním místě. Abyste došli k tomuto zásadnímu rozhodnutí, tak musíte protrpět zhruba sto minut s tímto "komediálním" skvostem. Námět sice jistý komediální potenciál má, to by ho však nesměli do rukou dostat Coraci se Sandlerem. Klik je v první půli klasická rodinná komedie, akorát že bez vtipu. O ty se sice tvůrci tu a tam snaží, ale fekální rádoby-humor typu prdění do tváře Davida Hasselhoffa lze těžko považovat za něco vtipného. V druhé půlce tuto notu sice snímek opustí, zato nasadí další těžký kalibr - cestu za poznáním těch pravých životních hodnot. Navíc s poněkud směšným pokusem o citovou stránku věci. Klik mohla být docela dobrá tuctová komedie ve stylu Božského Bruce... Kdyby byla kratší, bez nefunkčních citově vyděračských scén a hlavně kdyby v ní byl nějaký humor. Je to dokonce horší než klasicky buranské sandlerovky. Proč? Jelikož tohle si hraje na něco víc. Nebýt Sundance, tak jdu s hodnocením ještě níže. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem jsou v posledních letech jistotou velké zábavy a o tomto filmu to platí taky. Zápletka je celkem originální a první půlka je opravdu nabušená vtipy. Potom už se to dostane trochu do vážnější roviny, ale i zde to bylo velice zajímavé a to hlavně díky Sandlerovi, který dokazuje že umí opravdu hrát. Kate Beckinsale je tu opravdu sexy, Walken hraje svůj standart a David Hasselhoff je tu ještě lepší než ve Spangebobovi :-). No prostě dobrá zábava. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Deprese jak hovado. U "lol trapné pathos" scény umírání v dešti jsem řvala (i přesto, že v duchu jsem se sama sobě posmívala) a říkala si, že dám 4*, když to skončí pěkně temně (čemuž jsem samozřejmě vůbec nevěřila). No přece tak vysoko nemůžu hodnotit holywůdské megaklišé o napraveném sobeckém kariéristovi, kterého navíc hraje šulin Sandler! ..... Každopádně kdyby podobný námět vzal do ruky někdo s koulema a zálibou v trýznění diváka, role obsadil neznámými nounejmy a závěr utnul "v tu správnou chvíli", mohlo by to být vážně něco. (3,5*, ale fakt mi asi blbnou hormony) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), Hawthorne, Los Angeles, Glendale, Long Beach, Culver City, Thousand Oaks (Kalifornie, USA) a Shreveportu (Louisiana, USA). Scéna, kedy Michael (Adam Sandler) spomína na detstvo sa natáčala pri jazere Winnipesaukee, ktoré je vzdialené asi 90 km severne od mesta Manchester v New Hampshire, kde Sandler vyrastal. V tejto scéne si zahrala aj dcéra Kate Beckinsale (Donna), Lily Mo Sheen. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama