Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Kreslený seriál o skupině kočkovitých humanoidů, kteří musí uprchnout ze své planety, které hrozí zničení. Přistanou na planetě zvané Třetí Země, kde bojují s nemrtvým Mumm-Rou a jeho armádou různých zvířecích mutantů. (Pumiiix)

Recenze (54)

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vybrat nejoblíbenější seriál mého mládí, Hromkočky by jednoznačně zvítězily. Napínavý a poutavý děj, zajímavé prostředí, skvělí záporáci a kvalitně zpracovaný nápad rasy "Hromkoček". Znělku seriálu bych označil za kultovní. Celkově vzato, kdo pamatuje kanál Supermax, dle mého skromného názoru se vedle Spider-mana jednalo o nejkvalitnější produkt této stanice. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Ano, Hromkočky, tak dlouho jsem vzpomínal, až jsem si vzpoměl, jak se jmenujou :) Jeden z těch o hodně lepších seriálů na Nově kolem 6 hodiny ranní. Rád sem na ně koukal, bavili mě! Mrzelo mě tehdy, když už skončili a od té doby nic:) Ale nemám zájem se k nim vracet, nechci si zkazit vzpomínky! Hromkačky, odpočívejte v pokoji. 4* ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nostalgia na túto rozprávku. Hlavne tie stroje, to bola paráda a svetlo hromovej mačky. Na tomto som tiež žil, dnes už tiež veľmi nechápem, ale vtedy to pre mňa ako dieťa bol nabijak energie, potom som bol trocha hyperaktívny, takže pozor pre rodičov, ak to budete chcieť pustiť deťom takéto rozprávky. Inak však som sa z nej tešil a vedel som ju ako tak zobrať, bez vážnej poruchy mojej osobnosti, prežil som to a dnes už len spomínam ako som sa zabával. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Popravdě - tenhle animák je celkem dost přihlouplý a ještě dobitý českým doslovným dabingem,, na druhou stranu má ale snad nejlepší údernou akční znělku vůbec (společně s želvími ninjy). Nesmíte ale moc poslouchat text tý písničky :) Intro ke shlédnutí zde. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Své kvality to má, ale mě to ani trochu nenadchlo. Přepínal jsem vždy, když jsem to viděl. 80. léta ? ///EDIT - No dobrá, ne vždy jsem přepínal. Viděl jsem to už dávno a spletl jsem si dva seriály. To znamená, že Hromkočky jsou ten první i druhý seriál. Ne vše jsem tu měl rád, grafika by mohla být lepší, ale mělo to pěkný příběh a je to takový zástupce 80. let v animácích. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • V Česku měl seriál premiéru v roce 1997 a to na kabelové stanici SuperMax. Na přelomu tisíciletí byl pak se stejným dabingem vysílán ještě také na TV Nova - a to o víkendech ráno. (Jack_6428)
  • První série byla dokončena již v roce 1983, přestože byla poprvé odvysílána až o 2 roky později. (Agita)

Reklama

Reklama