Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Kreslený seriál o skupině kočkovitých humanoidů, kteří musí uprchnout ze své planety, které hrozí zničení. Přistanou na planetě zvané Třetí Země, kde bojují s nemrtvým Mumm-Rou a jeho armádou různých zvířecích mutantů. (Pumiiix)

Recenze (54)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Typický osemdesiatkový animovaný seriál o humanoidných kočkách, ktoré v tesných odevoch a la Barbar Conan bojujú proti všemožnej havedi. Z dnešného pohľadu pôsobí tento seriál ako paródia, ale mňa k nemu viaže nostalgické puto, pretože som na tomto seriále frčal takých 11 rokov dozadu, keď ho vysielala TV N@va. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vybrat nejoblíbenější seriál mého mládí, Hromkočky by jednoznačně zvítězily. Napínavý a poutavý děj, zajímavé prostředí, skvělí záporáci a kvalitně zpracovaný nápad rasy "Hromkoček". Znělku seriálu bych označil za kultovní. Celkově vzato, kdo pamatuje kanál Supermax, dle mého skromného názoru se vedle Spider-mana jednalo o nejkvalitnější produkt této stanice. ()

Reklama

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Své kvality to má, ale mě to ani trochu nenadchlo. Přepínal jsem vždy, když jsem to viděl. 80. léta ? ///EDIT - No dobrá, ne vždy jsem přepínal. Viděl jsem to už dávno a spletl jsem si dva seriály. To znamená, že Hromkočky jsou ten první i druhý seriál. Ne vše jsem tu měl rád, grafika by mohla být lepší, ale mělo to pěkný příběh a je to takový zástupce 80. let v animácích. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Thundercats a jejich legendární intro jsem na Supermaxu zbožňoval, i když vlastně nešlo o něcdo přelomového, jenže tenkrát jsem to viděl jinak. O čem to vlastně bylo? O tom, že skupina kočkovitých superhrdinů bojuje se zlým kouzelníkem Mumm-Rou a jeho armádou mutantů. Po zániku Supermaxu se ztratil dabing a nikomu se asi nechtělo vyrábět nový, tak tu seriál už znovu nešel. 3* ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Ano, Hromkočky, tak dlouho jsem vzpomínal, až jsem si vzpoměl, jak se jmenujou :) Jeden z těch o hodně lepších seriálů na Nově kolem 6 hodiny ranní. Rád sem na ně koukal, bavili mě! Mrzelo mě tehdy, když už skončili a od té doby nic:) Ale nemám zájem se k nim vracet, nechci si zkazit vzpomínky! Hromkačky, odpočívejte v pokoji. 4* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • V Česku měl seriál premiéru v roce 1997 a to na kabelové stanici SuperMax. Na přelomu tisíciletí byl pak se stejným dabingem vysílán ještě také na TV Nova - a to o víkendech ráno. (Jack_6428)
  • První série byla dokončena již v roce 1983, přestože byla poprvé odvysílána až o 2 roky později. (Agita)

Reklama

Reklama