Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro fandy Jackieho Chana, který je ve své nejlepší formě co se týče bojových scén. Akční film vypráví o mladém milionáři, který se zamiluje do obyčejné dívky. Musí však o ní bojovat. Fandové bojových umění se mají na co těšit. Trochu slabší scénář s průměrnými dialogy o5 zachrání dynamický drive **** ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? CO???¨ No ano. A když se k tomu přidá jeden z úvodních motivů (vlastně nejméně dva) jako vystřižený z Beethovena (ne Ludwiga Van, ale toho chlupatého bernardýda), tak je jasné, že začne být zle. Halt Jackie není, co býval. Ale slečna v hlavní úloze... na tu se aspoň dá dívat. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne najde mladá Bu vzkaz v láhvi (c), a na jeho základě se vydává do Hongkongu najít onu romantickou duši, která vzkaz poslala. Ona romantická duše je ale gay, který poslal vzkaz pro svého kamaráda - obchodníka C.N. Chana (Jackie Chan), který pro samou práci nemá čas na nějakou dlouhodobější známost. Ale Bu svoji bezprostředností dokáže i v C.N.probudit romantické cítění a změnit jeho nudný život ... Ehm ... tak tento film jsem absolutně vůbec nepochopil. O čem to mělo být? Romantika? Veškerá romantika zde je o tom, že ona za ním přijede, oba se do sebe hnedka zamilují, a je to. Komedie? Snad jen některé akční scény s Jackie Chanem by se daly nazvat komedií, i když to má hodně daleko k Chanově novějším filmům. Akce? Pokud nepočítám dva (až příliš) dlouhé souboje, tak akce taky veškerá žádná. Tak nevím nevím, Jackie Chan by měl zůstat u svého řemeslo a na pole romantických komedií se radši už nepouštět ... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Falker[4N] 

všechny recenze uživatele

Hvezdicka za krasnou Qi Shu, ktera je zaroven to jedine, co ve filmu za neco stoji. Scenar jakoby ho psala 12-ti leta holka, zrychlene radoby humorne bojove sceny, extremni infantilita a ubohost - to je to, co cini tento film silne podprumernym. Ac mam pochopeni pro filmy, ktere zastupuji zhola zabavnou funkci majic takrka nulovou myslenkovou hloubku, Jackie Chan je na me moc silne kafe. Tohle je vetsi davka primitivismu, nez jakou jsem schopen spolknout. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)

Reklama

Reklama