Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film můžu koukat pořád dokola. Možná se to někomu zdá jako kravina a já to i trochu chápu, ale já mám rád Jackieho styl humoru. A když k tomu přidám roztomilou Qi Shu tak mi nemůže vyjít míň jak 4*. Jediný kdo mi v tom filmu fakt vadí je ten přihřátej týpek, kterej mi fakt vtipnej nepřijde. No a souboje s prtavim bělochem jsou třešnička na dortu. "Hele, šéfe, teď když je na zemi mohli bysme si taky kopnout? " :) ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších filmů Jackieho Chana, nicméně jeho ekvilibristika s použitím motocyklu a posléze s jednou až čtyřmi baseballovými pálkami vyráží dech. Závěrečný fight se sice nese v ukázkovém fair-play duchu, ale chybělo mi víc akrobatických parádiček a Jackieho umění všechnocojekolemsedápoužít-dó... Velká nuda. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vynikající českej název Instinkt lovce, kterej je úplně mimo a vůbec nevím, proč se to tak jmenuje. Vsadím se, že aji americkej překlad na Gorgeous je trapnej. Já film viděl v americkým dabingu, což už jenom to byla katastrofa. Katastrof tam bylo víc, hlavně děj. Místama se tam používal i humor, ale né nic, z čeho bych metal kozelce. Bitka s amíkem byla celkem fajn, dokud to nezačali zlehčovat. No oddychovka. A kdo zná Tonyho Leunga, tak si ho užije v roli buzíka... ()

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Je to hongongský romantický film. Průměrný romantický film. Ale to, co ho bezpečně zvedá se šedi průměru jsou dvě bojové scény Jackieho Chana s Bradley Allenem. Jsou to totiž jedny z nejlepších bojových scén, jaké znám. Bez drátů a jiných i digitálních pomůcek. Čiší z nich radost z boje, láska ke kung fu a mám z nich takovou tu radost, když vidím dva mistry dělat něco mistrovsky. Jo a je hezké vidět, jak taky jednou J. Chan bojuje s malým bělochem.....:-D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Reklama

Reklama