Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ignoroval jsem varování a pustil jsem se do této skopičiny. No nebudu to tady nějak obcházet, je to volovina kolosálních rozměrů, nedovedu si představit že by v té době měl třeba vzniknout druhý díl. Nedávno jsem viděl Chůvu v akci, ale ta je oproti tomuhle nadprůměrné geniální a nadčasové dílko. Na Městského lovce se pochopitelně již nikdy nepodívám. Jedna hvězdička za Bruce Leeho, přestože byl jen na plátně. ()

bulbasaur 

všechny recenze uživatele

Ked som to viedl prvy krat mal som ai 10 rokov a okamzite som to chcel vidiet znovu :D a po rokoch film nestratil na svojej zabavnosti. Je to sice somarina ale to v tomto pripade nevadí. Ono ide o to aby to bola somarina :) . Genialne mlátičky dovedené takmer do dokonalosti a casto aj nehraná bolesť aktérov dodáva týmto scénam na realite. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jackie Chana všeobecně nesnáším. Nemám rád jeho xicht a dokonce ani hlas jeho českého dabéra. Možná umí dobře kung-fu, aikidó, bušidó se šódó, maki suši a kdo ví co ještě ale filmy s ním nemusím a vyhýbám se jim. O Městského lovce jsem jen náhodou zavadil v TV... Proboha, jak jen toto mohl někdo dát do distribuce a předložit západnímu divákovi... Znovu jsem si ověřil, jak jsou Asiaté divní. Příšerná, uřvaná, afektovaná krávovina plná nesympatických herců a nehezkých hereček.... Už nikdy více, brrrr... ODPAD ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

WTFOMG! To byl teda maximální úlet! A nedá se to hodnotit - buď bych musel dát jednu, nebo čtyři hvězdičky. Nedám radši nic. A scéna ze Streetfightera - no to jsem teda nežral :) PS: naprosto nechápu komentáře typu "to nemohlo být myšlené vážně". To NEBYLO myšlené vážně, vážení intelektuálové, to je KOMEDIE, víme? ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle uchylarnu neexistuje stupnice, podle niz by se dala hodnotit. Bavil jsem se velmi dobre. A pokud se chcete dobre bavit i vy, zapomente na vsechno, co ocekavate od filmu, protoze tohle jakakoli vase ocekavani bezpochyby nesplni. Je to neco jako videoklipovy comics plny prehravajicich hercu a zjevne cele postavene na improvizaci na zaklade dvoustrankoveho scenare. Navic obsahuje City Hunter scenu, ktera dela ze vsech filmu podle pocitacovych her jenom hloupy vtip. Moje hodnoceni "odpad!" chapejte tak, ze proste nevim, jak mam tento Jackieho ulet hodnotit, to vazne nejde, fakt ne. Timto vyzyvam POMA, aby zavedl dalsi stupen na hodnotici stupnici a sice ":-O" ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama