Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videný americký zostrih. Bohužiaľ k tomu čínskemu sa akosi neviem dostať. Jackie Chan a jeho prvý úder je voľné pokračovanie trilógie Police story. Tong sa vrátil k réžií a servíruje nám špionážnu klasiku. Rôzne lokácie a akčné scény (hlavne tá na konci v akváriu) sú zase raz premyslené, dynamické a zábavné. Dokonca aj ten príbeh nepôsobí, ako keby tvorcovia nevarili z vody a má tým pádom niekoľko príjemných momentov. Lenže minimálne v tomto zostrihu je viditeľná neschopnosť vytvoriť zmysluplný charakter. Vzájomné interakcie fungujú, ale tentoraz bez toho wow efektu. A z odstupom času to v mnohom zostarlo a pôsobí to dnes smiešne ( Ak sa nehýbeš, žraloky na teba nezaútočia). Pre mňa o kúsoček lepšie, ako priemerná druhá časť. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Akční film První rána jsem viděl poprvé na videokazetě z videopůjčovny. Vůbec jsem tenkrát netušil že je to další díl série Police Story. Režie se ujal týpek předchozího dílu Stanley Tong, tak že je to pochopitelný že tohle je čtyrka. Akční scény v tomhle filmu už nejsou tak dobrý jako v předchozích dílech, ale pořád je to skvělá akční zábava. Kaskadérský kousky Jackieho Chana jsou jako vždy skvělý. Kdyby tohle byl samostatnej film co by k sérii Police Story vůbec nepatřil, nebylo by to na škodu, tenhle díl vůbec nevypadá jako ve stylu předchozích dílů. Ale dobře jsem se u toho bavil, další dobrej film Jackieho Chana. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní Chanovka která má tak monumentální akční sekvenci na sněhu že rozum zůstává stát(A pro fanoušky akce nejenom rozum). Chan dokonale kašle na fyzikální zákony, a tady to je fakt vidět. Skákání na helikoptérách, skákání přes stromy. No prostě paráda. Jen ten humor je docela v pozadí. A zavěrečná scéna v akvaduktu? No nemám slov. Navíc Chan je parádní sympaťák. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První rána patří 100% k tomu lepšímu z Jackieho produkce.Jde především o velmi zábavný film.Humorem ani akcí tentokrát neni ani trochu šetřeno, a tak těch 80 minut uběhne jak voda.A především prostory,kde Jackie předvání své umění,jsou opravdu parádní(voda,chůdy,žebřík,lyže),takže už jenom kvůli tomu to stojí vidět! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Už ve třetím POLICE STORY si Jackie udělal výlet do Číny a tentokrát to vezme přes Ukrajinu až do Austrálie. Inspirace bondovkami, které rok předtím znovu nakoplo ZLATÉ OKO, je zjevná a přiznaná a ne, že by si Jackieho fanoušek opět nepřišel na svoje - Jackie proskakuje žebříky, kungfuje pod vodou a metá kotrmelce na chůdách - ale ve výsledku je to průměr a nejslabší díl série. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Při závěrečné scéně v obřím akváriu se inspektor Chan Ka Kui (Jackie Chan) úplně promočený snaží dostat ven. Když se mu to podaří a vyběhne ven, je ale v dalším střihu úplně suchý. (Jizni Tlapa)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno