Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo, že zde není jen Jackie Chan, ale i Michelle Yeoh. Skvěle se doplňují a navíc "Police Story 3" dál oplývá úžasnými kaskadérskými kousky, při kterých se skoro tají dech. Některé výbuchy jsou skoro až neuvěřitelné a divák se diví, že úmrtnost štábu nebyla větší. Tohle prostě nejde než obdivovat a samozřejmě se i skvěle bavit. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Zakončení trilogie je doslova famózní. Vtipy jsou vtipné, akce je vymazlená a kaskadérské kousky neuvěřitelné. Jackie Chan ve své vrcholné formě a skvělá MIchelle Yeoh. Tomuhle filmu patří pět hvězdiček a přes to nejede vlak....jen by mě zajímalo jak by vypadal film kdyby se místo Michelle Yeoh k filmu připojil Jet Li. To by nejspíš pět hvězd nestačilo ale to je bohužel jen fantazie ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)

Reklama

Reklama