Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému dielu výrazné zlepšenie. Jednak za to môže Stanley Tong, ktorý prináša do série svieži dych a nové neokukané lokácie. Viacej ako na vtip dáva dôraz na premyslenú zápletku, ktorá v rámci žánru funguje z každej strany. Humor je tu tiež, ale v tomto prípade je nenásilný, prirodzený a nenarúša dramatickú rovinu. Jackie tu tiež nekladie dôraz na rôznorodé kúsky a premety, čo v tomto prípade vôbec nevadí, lebo hlavným ťahúňom nie sú súboje, ale chémia medzi ním a Michelle Yeoh. Finále je potom po všetkých stránkach perfektné. Koniec, ako to tradične býva, uťatý v posledných piatich sekundách bez skutočného doznenia, čo je ale v tomto žánri a v tomto kraji už zvykom. Takže vyčítať tomu filmu práve toto, nie je úplne na mieste, hoci mne osobne to vadí. Kvalitou rovnako dobré, ako prvá časť. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu určitě akčnější ale pořád existuje mnoho lepších Chanovek. O příběh moc nejde a je opět velice jednoduchý. Největší problém filmu je v pomalém rozjezdu, kdy se na akci čeká poměrně dlouho. Později se to už sice začne rozjíždět ale pořád to není ono a mezi jednotlivými akčními scénami je jen nudná vata, ve které se nás občas pokoušejí herci rozesmát. Akční sekvence jsou povedené ale občas je vidět, že se tvůrci snaží kopírovat hollywoodské trháky (při jedné z přestřelek si nelze nevzpomenout na Predátora). Na druhou stranu konečná sekvence s helikoptérou a vlakem je dokonalou směsící skvělé choreografie a neuvěřitelných kaskadérských kousků. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Zakončení trilogie je doslova famózní. Vtipy jsou vtipné, akce je vymazlená a kaskadérské kousky neuvěřitelné. Jackie Chan ve své vrcholné formě a skvělá MIchelle Yeoh. Tomuhle filmu patří pět hvězdiček a přes to nejede vlak....jen by mě zajímalo jak by vypadal film kdyby se místo Michelle Yeoh k filmu připojil Jet Li. To by nejspíš pět hvězd nestačilo ale to je bohužel jen fantazie ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno