Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála akčních trilogií, které mohou stát v řadě vedle sebe a ne za sebou. Tentokrát nás Jackie humorem sobě vlastním pozve do Číny a za asistence krásné Michelle Yeoh se bude snažit rozprášit gang kolem šéfa Chaibata. Je vidět západní look, ale pořád je kvalita znát. Focení "soudruha" Chana v pracovním modrém mundůru je velmi vtipnou vložkou. Při závěrečných titulcích samozřejmě nechybí výčet nepovedených záběrů a některé údery ( zvláště pak helikoptérou), které Jackie tradičně schytal. Respekt. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jackieho fakt nemusím (píšu to taky všude furt dokola), ale Police Story 1 - "4" mám moc rád. Každej díl má něco do sebe a všechny jsou fakt superakční pecky. A dokonce i ten humor je výbornej. Díl od dílu však humoru ubívá a film se stává temnější až vygraduje v nejlepší, ale také nejtemnější New Police Story (2004). Tady trojka opět super, ve všech ohledech, potěšila perfektní Michelle Yeoh, choreografie akčních scén špičková, občas dosti temné scény, Jackie už je takový klidnější-umírněnější, nepůsobí už jako pubertální fracek ... prostě parádní jízda. Při návštěvě Jackieho "rodinky" jsem se fakt válel smíchy ... paráda!! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ka-Kui Chan(v českom preklade Kevin) prvýkrát opúšťa Hong Kong aby mohol pomáhať čínskej polícií. Pomáhať mu bude Hua v podaní Michelle Yeoh. Títo dvaja tvoria super dvojku policajtov v prestrojení a posúvajú sa od jednej akčnej scény k druhej. Ale mne to tam nestačilo. Chýbala mi tam nejaká tá "bezprostrednosť", ktorá bola v prvej časti. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dobrá taškařice. Tradiční Chanovka, ve které uvidíte kočku Michelle Yeoh, hlavně její kaskadérské umění táhne filmu nahoru v některých případech Chana přímo zastiňuje a ne pouze doplňuje prostě po čtyřleté pauze návrat ve velkém stylu pro Michelle. Škoda, že spolu nespáchali více filmů, Chan by někdy vedle sebe potřeboval takovou schopnou persónu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)

Reklama

Reklama