Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či tomu dať 3 alebo 4*, no asi v polovici som sa zažral do deja a bolo rozhodnuté. Jackieho filmy z 80. rokov mám radšej, než súčasné (až na pár výnimiek) a Jackie, Sammo a dovtedy pre mňa neznámy Biao Yuen sa postarali o slušný filmový zážitok. Lola v "mladšom vydaní" bola pre mňa taktiež príjemným prekvapením. Jedinou nevýhodou boli technické problémy, kedy som si stiahol občas hrubo nepresne preložené titulky. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku po samý koniec to bola jednoducho zábava. Obľúbená trojica Jackie Chan, Yuen Biao a Sammo Hung v Hong Kongsko-Španielskej akčnej komédií. Skvelý a naozaj vtipný humor, úžasná chémia medzi našou hlavnou trojicou, perfektné bojové choreografie (hlavne tá záverečná) do toho kráska Lola Forner a neskutočne drsný Benny Urquidez. Dobrá zápletka o dedičstve v Španielskom prostredí obohatená humorom do toho akcia a bojové choreografie z toho spravili veľmi zábavný film. Jackie Chan a Benny Urquidez v tomto filme si dali fakt extrémnu nakladačku, na ktorú je radosť pozerať. ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Na tři hvězdičky to stačí, i když jen tak tak. Zasazení děje do Barcelony působí divně, zvláště když i kovaní Evropané mluví plynně kantonskou čínštinou (jejich dabing je většinou děsný). Kvalita vtipů kolísá od docela dobrých po čistě čínské (a nepříliš srozumitelné). Pěkných kousků se taky příliš nedočkáme (snad jen neortodoxní Jackieho cesta do hradu stojí za zapamatování). No to je tak všechno. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě pecka. Akční superkomedie, kde exceluje známá hongkongská trojka Jackie, Biao a Sammo ... Celé se to odehrává v Itálii (- OPRAVA!! Díky uživateli ANDERSONOVI, je to Španělsko ...), což bylo super. Navíc jsem měl pocit, že koukám na italskou komedii, takže jsem se fakt smál 95% jejich střeštěností a vtípků. Třeba i některý dialogy byly fakt na posrání srandovní. Sice se zde časem docela vytrácí akce, ale vše zachrání řežba na konci, kde shlédneme jeden z notoricky známých soubojů - "the very best figt ever": Jackie Chan versus Benny "Tryskáč" Urquidez. Což je fakt naprostá pecka, tak špičkovej souboj se hned tak nevidí (a to nemyslím žádný otloukání, ale drsný, kontaktní a na tělo jdoucí údery a kopy, protiúdery, protihmaty, taktika, kryty ... mazec!!). Kdyby bylo víc akce, dal bych plnej počet. Jinak tohle je jednoznačně jedna z nejlepších "Chanovek" ... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád. Je tu trojice Jackie, Sammo a Biao a všichni tři se výborně ohání. Jejich kombinace dycky potěší, ale co naplat, je tu první spolupráce v závěrečném fightu Jackieho a Bennyho Urquideze, který je naprosto ultimátní a celej fight doporučuju, protože je to skvělá podívaná. Jackie se nebál ani agrese a fight strašně dobře odsýpá. Tohle zabaví. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli pověře se film jmenuje Wheels on Meals a ne "Meals on Wheels". Golden Harvest produkovala dva filmy, jejichž názvy začínaly na písmeno M (Megaforce a Menage a Trois), oba ale byly spíše propadáky. Proto přehodnotili název, aby ten samý problém nepostihl i tento film. (SG-1)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)
  • Choreografiu bojových scén vytvárali Mars, Chin Ka-Lok, Benny Lai Keung-Kuen, Ka Lee, Wong Kam-Kwan a Danny Chow Yun-Gin. (Michal123)

Reklama

Reklama