Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina rebelantských poldů se rozhodne zničit místní podsvětí. Když získají informaci, že na cestě je obrovská zásilka výbušnin, přichází jejich chvíle. Plán je připraven a tak může začít akce plná napětí a drsného bojového umění, ve které jde o život. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky predchodca Invisible Target, ktory tiez reziroval Benny Chan. Cize akcny thriller o troch mladikoch, ktory vysetruju nejaky pripad. A jedneho z nich hra znova Nicholas Tse. Dalsimi su Stephen Fung a Sam Lee. V prestrojeni patraju po priekupnikovi zbrani, ale cele sa to skomplikuje, kedze aj zaporaci sa vzajomne podrazaju a maju medzi sebou nevysporiadane ucty. Jedneho z nich hra Daniel Wu. Proste taky ublizeny chudacik. Pojatie postav, ktore sa spravaju miestami pubertiacky to dost zraza dole. Na tych "duchaplnych dialogoch" spolupracoval aj pekelny Bey Logan, ktory tu ma aj cameo. Na konci sa na par sekund mihne aj Jackie Chan, ktory to nielen produkoval, ale jeho kaskadersky team vypomahal aj v akcii, takze prevedenim je väcsinou v jeho oldschoolovom style. Je jej tu dostatok. Hlavne krvavych prestreliek a aj niekolko velkolepych vybuchov. Len obcas vybuchy kazia ocividne slabsie triky. Bitky su kratsie s jednoduchsou choreografiou a miestami dratovane, ale dockame sa niekolkych pekne tvrdych padov. V jednom z nich za Erica Tsanga zaskakuje maly chudy blondak Bradley James Allan. He,he. Celkovo to je taka prijemna jednohubka, ktora v ziadnom ohlade neohuri, ale kto ma rad 80/90tkove HK akcniaky, tak sa docka solidneho nadpriemeru. 6/10. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Jet Li, Jackie Chanech a podobných je vidět, že Hong Kong, Čina atd nemají jen je, ale kung-fu (bo karate či co tam předvádí), tam umí takřka kdokoliv. Včetně 3 flákačů a jedné flákačky. Resp. mladých studentů policejní školy. Vyhozených. Zkrátka - nic co by jsme neviděli v tisíci jiných filmech. Potěší miniaturní rolička Jackie Chana (asi 10 sekund, dvě věty :) ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Přestože se rozhodně nejedná o absolutní špčku v akčním žánru, tak za shlédnutí rozhodně stojí. Nenudí, odsejpá, choreografie soubojů je celkem zdařilá, občas jsem zasmál (na místech, kde to režisér zamýšlel:), místy jsou tu i náznaky něčeho hlubšího (postava tragického gangstera, kterého všichni mají za pitomce a on se všem snaží dokázat, že jím není), ale v hlavní řadě se jedná zábavný akční oddychový filmek. S bonusem na závěr v podobě vtipného camea Jackieho Chana. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Někdo ujíždí na fetu, někdo na chlastu, jiný třeba na Jéžíšovi, no a já ujíždím na takovýchhle filmech. A ani se mi teď nějak nechce plýtvat energií, abych vysvětloval proč. Naivní, komerční, východoasijský popkulturní filmový kýč je prostě jedním z mých nejoblíbenějších filmových žánrů a hotovo. Úplně živě si umím představit ty mraky hongkongských náctek, které mají zdi svých pokojíčků polepené plakáty s hlavními chlapeckými hrdiny Gen-X Cops, jsou členky jejich fanklubů a chodí ječet a pištět na jejich všemožná veřejná vystoupení. Tahle vize mě jaksi perverzně fascinuje... A k filmu? No co by - mile lobotomizovaný děj, kluci jako cumel, roztomilé holky, skvělá akce, skvělý song u závěrečných titulků... a možná přijde i Jackie Chan. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kedysi som sa na tento film tešil, pretože som v minulosti doslova vyhľadával tvorbu, v ktorej vystupuje Jackie Chan, žiaľ toto je jeden z tých snímkov, kde bol najatý len ako hviezdne meno do cameo úlohy. Na druhú stranu, akcia bola slušná, tak sa to dalo zvládnuť. Inak za slabšie tri hviezdy, alebo v číslach cca 45%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama