Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Kvôli Brosnanovi a Nine som tomuto zvratku venoval pozornosť. Veľmi skoro som však pochopil, že zbytočne. 5korunový casting, ktorý vôbec nesedel, príbeh taký, že skok z prvého poschodia je lepší nápad na samovraždu a proste typický Shitflix, ktorý vymyslel Sandler s tým polobuzerantom Devinom. No proste, katastrofa. Myslel som, že dám jednu za ten vtípek s Bondom, ale nie. ODPAD! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sandlerovo studio Madison jsem měl vždy v oblibě, ale i u nich je zjevné, že při přechodu produkce na Netflix polevili v tom puncu kvality a takový film by už dnes do kin nepustili, pro stream to však stačí. Což o to, pořád je to alespoň neškodý průměr, který neurazí a celkem rychle uteče, ale ta parta kolem Sandlera, co tyhle typy filmů točila před 20 lety, nepůsobila tolik cringe jako v určitých ohledech právě Out-laws. Alespoň, že ten Pierce Brosnan stále umí držet bouchačku. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Netflix má do letní sezony splněno a vysypal další generickou, snadno z hlavy vyprchající, za pár dní natočenou komedii, po které za pár měsíců neštěkně ani pes, ale tvůrci si pěkně zaplní kapsy na důchod. Téma tisíckrát viděné, celkový námět či provedení nepřináší nic nového. Charaktery či zvraty absolutně nezajímavé a rutinní. Klasik Pierce s mega knírem a narážkami na Bonda asi jediným osvěžením. Ale ve výsledku...Naběhnou titulky, a už nebudete vědět, o čem to bylo. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tchán s tchyní jsou psanci mě nalákal především hereckým obsazením, Ninu Dobrev jsem viděl naposledy dva roky zpátky v Milostné pasti, zajímal mě i charismatický Pierce Brosnan, ve finále mě pak tihle dva herci bavili asi ze všech nejvíc. Ale hezky popořadě. Film má jednoduchý, ne moc originální příběh, který však v jádru není úplně špatný. Humoru je poměrně dostatek, je rovněž extrémně jednoduchý, občas i malinko hloupý, vyloženě trapný ale není. Díky docela svižnému tempu snímek moc nenudí, vcelku rychle uteče, stopáž je dlouhá tak akorát. Z herců mi nesedl především přehnaně afektovaný Adam Devine, ačkoliv to byl patrně tvůrčí záměr. Celkově na mě film působil takovým strašně obyčejným dojmem, nenadchne ani neurazí, podle mě snadno zapadne mezi ostatní komedie podobného televizního ražení. Taková typická jednorázová záležitost. 5/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv upřímně nejsem příznivcem podobných taškařic, tak v případě The Out-Laws musím uznat, že jsme se kupodivu vážně dost dobře pobavil, a to i přes naivitu celé té podívané, ale prostě mi to tentokrát nějak sedlo a kdybych měl něco vyloženě zkritizovat, tak by to bylo snad jen obsazení vážně odpudivé a silně nesympatické Niny Dobrev a snad jen pár scén, které se již pohybovaly na hraně únosnosti, jinak ale opakuji, The Out-Laws je vážně zábavná jízda, nabízející sice ne zcela nejoriginálnější, ve většině ostatních ohledů ale funkční zápletku, mající svižný spád, několik fakt nápaditých momentů, spousta opravdu humorných situací, nebojící se několikrát jít i za hranu a hlavně jen opravdu málokdy sklouzávající k trapnosti, což se v podobných typech filmů děje bohužel zcela běžně a alespoň pro mě bylo i důležité, že se zde tvůrci pokud možno snažili vyhýbat i nějakým přehnaným infantilnostem, které též bývají pravidelnou a hlavně znehodnocující součástí těchto komedií. Chybou by jinak bylo nezmínit i obsazení filmu, na čele s mým oblíbencem Adamem Devinem, který u mě osobně představuje takovou zvláštní výjimku, jelikož jemu podobné pitvořící se komiky skutečně doslova nesnáším, ale u něj mi to prostě nějakým zvláštním způsobem nevadí a naopak mě tím baví, každopádně fajn tu jsou ale i ostatní herci, čítající spoustu známých jmen a ksichtů a ti všichni tu zkrátka baví a filmu též zásadním způsobem napomáhají k jeho zábavnosti. Překvapí zde ale i přítomnost několika vážně krvavých scén, kde se s tím tedy tvůrci fakt v tomto ohledu nepárali, takže sice ano, uznávám, že se jedná o prostoduchou a naivní taškařici, na druhou stranu říkám a co jako?, není to trapné, je to svižné, vtipné, dobře obsazené, tudíž za mě jasný palec nahoru a hotovo :-). ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:02:07 je vidět, že stůl je kartonová rekvizita. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama