Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (232)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Náramně povedená nekorektní psí taškařice, která je většinou k popukání, ale občas v ní zazní i nějaký ten mollový tón, hlavně tam, kde divákům připomene, že naši čtyřnozí miláčci vidí svět zejména skrze vztah ke svým lidským parťákům a ten dokáže být někdy hodně bolestný. Každopádně mi "Vocasy na tripu" potvrdily mou dávnou domněnku, co je absolutně největší psí pochoutkou a také jsem se konečně dozvěděl, co náš buldoček každodenně vyřvává na místního pošťáka :-). ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9.5/10. Svérázný humor a mluva jak za starých dobrých časů South Parku. I tak by se dal v jedné větě shrnout nejkomediálnější film roku 2023. Pokud Vám nesedne přisprostlý humor, filmu se vyhněte jak čert kříži. Pro ty ostatní film nabízí nekontrolovatelnou smršť vtípků ze světa psů i lidí. Hláška "prosereme se ke svobodě" patří k tomu nejlepšímu z tohoto filmu. Bohužel těch hlášek tam bylo tolik, že si z jedné projekce nestihnete zapamatovat všechny ty klenoty, co tam zazněly. Pomrknutí na ostatní psí filmy jako Psí poslání či Marley a já bylo taky vtipné, koneckonců přítomnost Dennise Quaida zde není jen tak náhodou. Závěrečný souboj smečky proti Dougovi, měl snad všechno, kvůli čemu Vám nedoporučuji jít na tento film s jídlem a pitím. Nekorektní dobrodružství psích hrdinů si pro mě získalo titul nejlepšího filmu roku 2023 v kategorii komedie. Za zmínku stojí i kvalitní český dabing, díky kterému může vyniknout naše krásná čeština a její peprnější slovíčka. Tak jak si mé srdce získalo Psí poslání za dramatický příběh co drásá srdce, tak naopak Vocasy si získaly mé sympatie za 90 minutový záchvat smíchu. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná psí komedie :))) Nový klenot komediálního žánru a absolutní trefa do černého! Nepřeháním, když řeknu, že jde o nejlepší komedii za poslední roky, která si teda bere do huby úplně všechno a bez servítek tady sází jedno sprosté slovo za druhým. O příběhu se zde bavit nemusíme, páč kvůli něj na film nikdo nejde a jedinou výtku mám, že ke konci je film mírně sentimentální a s přibývajícími minutami se ubírá na humoru a přidává na dramatičnosti, ale to jen velmi, velmi okrajově. Jinak jde totiž o 90 minut čistého, nekompromisního humoru, který z velké části stojí na šíleně sprostém základu, opírající se do všech a všeho, co mu přijde pod ruku, ale na bodech mu dost přidává schopnost být vtipným i bez své sprostosti, protože se excelentně trefuje do tolika psích témat, že si snad nevybavím jediné, které by tady vynechali. Hláškuje se zde kadencí 10 za minutu, ani chvíli jsem se nenudil a jeden vtip doslova střídá druhý, rozpravy o psích hovnech (“všimli jste si, proč je sbírají? Asi na čokoládu! To proto nám ji nedávají!), o čuchání zadků, o honění vlastních ocasů nebo o tom, proč psi vlastně sní každé hovno, co vidí, jsou úžasné a už opravdu dlouho jsem nezažil, že se celé kino nonstop smálo. A scéna s utíkáním před ohňostroji na pouti byla pak výborným highlightem, kde tvůrci ukázali i zručnost pracovat se scénou a režisérský cit. Nejzábavnější kino návštěva a film, který mě skvěle rozesmál a ke kterému se budu často vracet. A český dabing je SKVĚLÝ!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud jde u umocnění humoru vulgaritami, jsem jednoznačně fanouškem takzvaného Cimrmanova šrapnelu. To, co jsem zažil tady, mi připomínalo spíš kobercové bombardování (když už to z diváka neudělalo trhané vepřové na první dobrou, střepinám už neunikl). Na druhou stranu uznávám, že i když se jinak snímkům s různými zvířátky raději vyhýbám (bo citová ždímačka = pruda), tady jsem se po celou dobu v rámci možností bavil. A abych řekl pravdu, ani ten slovník nepředstavoval nepřekonatelnou překážku, tu si vystavěl scénárista, který evidentně vsadil na to, že osloví hlavně diváky Prciček a podobných filmů, takže se postaral především o dostatečné množství čokoládových lanýžů, zatímco se mu z příběhu tu a tam vytratila logika. Ale jo, jako jednoduchá zábava na jedno zhlédnutí to vcelku fungovalo. / Poučení: Co si počůráš, je tvoje. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

"Poďme mu odkusnúť vtáka!" Psia jazda by sa dala odsúdiť ako ďalšia primitívna, nechutná a fekálna americká komédia. Čiastočne je to aj pravda a podobným štýlom humoru film na diváka útočí. Zároveň je však na filme vidieť, že tvorcovia sa s námetom vyhrali: veľmi trefne si robia srandu z typicky nepochopiteľných prejavov správania psov (ale efektne aj z viacerých psích filmových dojákov ako napr. Marley a ja) a pri krátkej dĺžke, bujnej fantázii a kreativite scenáristov to bola nakoniec fakt sranda. Príbeh je jednoduchý (zavrhnutý es s partičkou nájdených túlavých psov ide odkusnúť svojumu už bývalému pánovi vtáka) a slúži len ako spojivo jednotlivých sekvencií, avšak podarilo sa do neho predať niečo navyše (traumy jednotlivých postáv a filozofovanie), tak aby to nebolo len o sexovaní, pití, sraní a iných potrebách. Neviem ako je na tom dabing, ale dôrazne doporučujem pôvodné znenie, jednak kvôli hlasom Willa Ferrella a Jamieho Foxxa a druhak preto, že preložiť niektoré gagy do nášho jazyka môže byť veľmi náročné. Film má inak výborné tempo, kopu humorných momentov (nevadí keď vám niektorý vtip nesadne, do pár sekúnd príde ihneď ďalší) a síce nie je tak dobrý ako napr. podobne ladený Macík, no i tak stojí za to dať mu šancu, Teda ak ste otrlejší a podobný drsnejší humor vám nevadí... 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)
  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama