Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (237)

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické hlavne v tom, že sa to nespolieha len na CGI ( pohybujúce ústa do toho nepočítam). Je za tým cítiť dosť práce. Samozrejme, že dejové zvraty sú vyriešené veľmi rýchlo a niektoré veci pôsobia svojou funkčnosťou nereálne ( útek z útulku, orol). Iné sú zase odbité až príliš rýchlo ( stratené dievčatko, rozhádanie medzi psími priateľmi). Ale v konečnom dôsledku je to zábavné a má to niekoľko fajn momentov ( Dennis Quaid, masaker zajacov). A už veľmi dlho som nevidel také uspokojivé a dobre zvládnuté finále. Takže aj napriek zbierke klišé to funguje. Viac * tomu ale dať nemôžem. Prísť to tak o 10-15 rokov skôr, bola by to srdcová záležitosť. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nekompromisně vulgární jízda, která polomrtvý komediální žánr resuscituje tím nejlepším možným způsobem. Tak zhruba nějak takto lze v jedné krátké větě popsat snímek režiséra Joshe Greenbauma honosící se názvem Strays, který má sice poněkud jednoduše přímočarou premisu, nicméně prim zde hrají převážně ony přisprostlé gagy, u nichž tvůrcům zjevně (Díkybohu!) nebylo opravdu nic svaté. Se čtyřnohými hrdiny tedy zažíváme epický road trip vyplněný neuvěřitelně absurdními situacemi, které dozajista spolehlivě potrápí Vaši bránici. Pokud tedy hledáte ujetou a nekorektní zábavnou jednohubku na volný večer, Strays jsou prostě a jednoduše tím pravým. Skvělá práce! „You can learn how beautiful it can be when you're off the leash.“ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Z prdu kulička. Člověk by šel do kina, ale neví, co dávají, tak se podívá na program - Vocasy na tripu, co to je? 81%? To by šlo... Vůbec jsem nevěděl, že ten film existuje, takže jsem od něj logicky nic neočekával. Až na nepochopitelný dabing (film od patnácti let promítaný v devět večer, proč?) příjemné překvapení. Film na hranici snesitelnosti vulgarity (kurvy, píči a čuráci létali sem a tam) a fekálnosti, ale kupodivu ji (skoro) nikdy nepřekročil. Ujetá čoklí jízda s šukáním táty trpaslíka, únosem ptákem, tripu na houbách, ukousnutým ptákem a sbíráním hoven na výrobu čokolády... 90% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená a zábavná jednohubka. Pokud vás bavil trailer, tak vás bude bavit i film. Je to vtipné, je to sprosté a je to hlavně zábavné. Bal jsem se, že spousta vtipů bude fungovat, jen na první dobrou. Naštěstí se tak nestalo, a film má spoustu skrytých vtipů, odkazů a výborné sprosté dialogy. Takže pokud chcete vidět fajn oddychovku, tak jsou Vocasy na tripu velmi dobrou volbou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)

Reklama

Reklama