Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Bol to celkom zábavný horor, ktorý mal tradičnejšiu gotickú strašidelnú atmosféru s filmovým skóre a kostýmami. Začína ako film o strašidelnom dome, ale dosť skoro som pochopil, že pôjde o upírov. Príbeh bol dobre napísaný aj dráma o strate rodiny a osamelosti a opätovnom hľadaní rodiny/miesta kam patriť ale má aj tón zábavy a krvavých prvkov a mení sa na monster movie, ktorý je zábavný. Vzhľad filmu bol vrcholom má také skvelé kulisy a má dobrú strašidelnú atmosféru. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Spletl jsem si film s Ready or Not (2019), na kterou jsem koukal později. Ale během pár let (navíc během Covidu, kde čas se dělí třemi) tu máme dva skoro stejné filmy. Nevěsta, tajuplný zámek a všichni jsou tak milí až do chvíle než se setmí. Tenhle film má však Nathalie Emmanuel, která je prostě k zulíbání. A dokonce bych řekl, že první hodina šlape dobře. Příjemná nepříjemná atmosféra na vás dýchá a těšíte se na creepy scény. Ty se dostaví tak dvě a pak hawk. Finále je akční a ujeté. Z příjemných třech do spadne hned na podprůměrnou kvašku, která se vám vykouří z hlavy. (45 %) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Nevinná chudá žena v honosném sídle jakože u znovunalezené rodiny přes DNA - spíš taková lekačka než plnohodnotný horor, scénář jednoduchý, nijak originální, ale provedení sedlo a nepůsobilo to většinu času hloupě. Díky mé oblíbenkyni Nathalie Emmanuel (nar. 1989) to dosáhlo na tři hvězdy. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zúfala vykrádačka Ready or Not, ktorá však oproti menovanému filmu má o polovicu, ak nie aj viac, nižšiu zábavnosť. Rozjazd je na podobný typ hororu neskutočne zdĺhavý a prvú hodinu sa tu doslovne nič zásadné nedeje. Následná naháňačka po upírskom sídle však chuť tiež vôbec nespraví, pretože sa až zúfalo drží v ratingu PG-13, takže sa nedá čakať žiadna brutalita, no problémom je, že tu absentuje aj akékoľvek napätie, atmosféra a celé to je také nemastné, neslané až beda. Navyše v závere zúfalo prepálené čo sa týka CGI. Toto by úplne zapadlo aj ako direct-to-VOD, v kinách to nemá čo hľadať. Zúfalo nezáživný horor. CELKOVO: 4/10 ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně jsem doufala, že by to mohla být zábava jako Ready or Not. A dostala jsem takový blábol, kde ještě po jedné hodině stopáže (tzn. za dvěma třetinami) hrdinka vůbec nic netuší a jenom si myslí, že se ocitla v příběhu, kde je hlavním účelem dostat nějaké to dovolenkové D. Jasně, divákovi se ukázaly nějaké strašící scény, nijak nepropojené se zbytkem, a hrdinka měla škaredý sen, ale nic se jí nezdá (hehe) divné, nic si nespojuje dohromady, žádná vlastní agenda, ach bože. Pak se všechno stane, respektive řekne, během dvaceti minut a konec zvonec. A ještě by chtěli hrdinku vykreslit jako "moderní nezávislou ženu", ale přitom ji musí nechat udělat nejhloupější a nejnaivnější chyby, jinak by premisa ani nebyla možná. V komentářích zde někdo píše "neurážející neobjevný upírský horor", no mně to teda urazilo. Takové promrhání potenciálu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)
  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)

Reklama

Reklama