Reklama

Reklama

Soft & Quiet

Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film sa odohráva v reálnom čase. Sleduje partiu žien, ktorá sa vo voľnom čase stretáva a diskutuje o témach, ktoré sú na verejnosti tabu. Pri návšteve obchodu zažijú nepríjemnú udalosť, ktorá navždy zmení ich životy. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Na to, ze tento film je rezisersky a zaroven scenaristicky prvy "dlhy" film Beth de Araujo (podla IMDB uz ma za sebou par "kratasov"), vyjadrujem uznanie pred paradnym snimkom o Female White Supremacy. Vykreslila spolok zien a charakterov, kde by som so ziadnou nechcel ani len prehodit par viet. :) Rozhovory a prezentovane nazory boli obcas az mrazive. Ako to nakoniec eskalovalo, bolo uz poriadne popustenie uzdy fantazii, ale rozhodne to malo atmosferu a clovek uz len cakal, co sa este zomelie a nemal cas sa nadychnut. Ked vnimate tie naznaky, reci, alkohol, zbran, presvedcenie, nenavist, vazenie, tak viete, ze sa k "niecomu chysta". Inak, samozrejme ze zavisi od situacie, ale, damy, pouzit na svojho chlapa frazu, "bud chlap" a hecovat v nespravnu chvilu, sa nemusi vzdy vyplatit.  Pre zaujimavost, jednou z inspiracii Beth de Araújo pre vznik tohoto filmu bola i nedavna udalost, ked beloska, Amy Cooper, zavolala policiu v Central Parku na cernocha, kde klamala, ze ju mal ohrozovat, hoci len pozoroval vtactvo. Zaujimala by ma miera tych nizkych hodnoteni, ktore su tomuto filmu udelene z dovodu stotoznenia sa s nazormi prezetovanymi hereckami v tom filme. Zaujimavy a originalny kusok. Odporucam. 65% Nie vsak uplne "horor". ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vcelku nápaditý a dusný režijní debut, který se zpočátku jeví jako komorní konverzačka, ale časem se přehoupne o stoosmdesát stupňů a do finále dojiždí jako úplně jiný film. Rasismus, xenofobie, namyšlené nány, home invasion, torture a mnohem víc, a to vše v jednom filmu - čím méně prozradím, tím lépe, no každopádně takový mix v mých očích asi úplně na stoprocent nefunguje dokupy a ačkoliv jde o nepříjemný a pamatovatelný zážitek, nejsem si úplně jistý, co chtěl film přesně předat. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov natočených na jednu klapku. Partička rasistických frustrovaných kačíc si zmyslí, že ide terorizovať latinoameričanky, či kto to vlastne bol. Mimochodom Luccardi tiež nevyzerá ako prototyp árijskej rasy. Dej jednoduchý, no pracuje so všetkými emóciami, a udrží napätie od začiatku do konca. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Odporný film o odporných lidech. Intenzivní, ale na žádné úrovni příjemný zážitek, vlastně si ani nepamatuju, kdy naposled jsem měl z filmu tak hnusný pocit. Určitě to nikdy nechci vidět znova. Tohle real-time dobrodružství se "slušnými lidmi" je zkrátka moc reálné, dejte mi moje démony, duchy a vlkodlaky. Každopádně řada uživatelů se v tom asi pozná, heh. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Několik žen se odpoledne potká v podkroví kostela u koláče zdobeného hákovým křížem na dalším sezení jejich árijského spolku. Následný výlet pro víno do večerky se jim trochu zvrhne a následuje hodně intenzivní a nepříjemnej home invasion thriller postavenej hlavně na absolutní nesympatičnosti a psychopatičnosti většiny zůčastněných. Dokumentární ruční roztřesená kamera a děj v reálným čase tomu dodávají na naléhavosti a přímosti. ()

Reklama

Reklama