Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Závěrečné zkoušky, školní výlet do Paříže a maturitní ples na obzoru? Nicka, Charlieho a celou partu v životě, vztazích i přátelství čeká spousta nových věcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

JanJakJan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pozor spoiler….Od druhé série jsem moc nečekal, ba naopak jsem si říkal, že to bude klasika, rozchod návrat a takové klasické love story. Tohle mě, ale mile překvapilo a vývoj byl fantastický. Profesorská “romance” už byla dost zbytečná, byt´ otevřela téma pozdního uvědomění. Vlastně těch par dílu obsáhly takovou škálu problémů, které nikde jinde není. …. Herci jsou ještě lepší než v první sérii a Charli i s jeho stále chybějícím zubem překvapivě je verohodnou vyspělou postavou. Nick konečně ukázal  dokonalou postavu a to nejen bez trika …. Je až neuvěřitelné, že takhle mladí herci dokážou zahrát svou roli s takovým respektem a tak věrohodně. Bylo to velmi intimní, krásné a snové….snad trojka bude ještě lepší … Ikdyz ja bych to už nechal tak… tak krásné…. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantické drama (prakticky) bez dramatu. Srdcerváčí pokračují v tom co si nastavili v předchozí sérii a i dvojka je taková sladká a naivní. Bohužel někdy až moc a některé pasáže byly na hraně toho co ještě zvládnu vydržet bez trvalých následků. Nicméně stejně jako u jedničky i tady chápu nadšení mnohých diváků a být o pár desetiletí mladší, možná bych to viděl podobně. Takhle sem se sice nenudil, ale jednou stačilo...60% ()

Reklama

VeeDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série šla o hvězdu dolů. Bylo to víc pro teenagery a jakoby všichni byli najednou gay/bi/queer/asexual... dokonce i učitelé. A vešly se tam dle regulí samozřejmě všechny národnosti světa. Nejsem vůbec proti jiným rasám, ale tohle naplňování norem mě tak trochu děsí. Jinak samozřejmě moc milý seriál. Už jsem u něj ale neměla husinu jako při první sérii. Chvílemi to bylo i na můj vkus až moc sladké... ale tak pohádka, no. ;-) ()

TinaTiber. 

všechny recenze uživatele

Srdcerváči - Série 2 (séria) (2023) 10/10 WOW! Som zamilovaná do citlivosti tejto snímky. Rovnako tak ako som bezhlavo zamilovaná do skvele napísaných a zahratých postáv! Druhá séria tohto seriálu, natočeného podľa rovnomenného knižného komiksu Heartstopper od autorky Alice Oseman, je citlivá... je živelná, organická...je tu, aby sa vnárala do životov mladých teenegerov a rozoberala s nimi ich každodenné problémy. Či už je tu strach z coming outu, problémy s jedlom alebo neisté chvíle medzi dvoma najlepšími priateľmi, či komplikovaný vzťah s rodinou, scénky sú napísané a podané veľmi pekne a divák sa môže vžiť do situácie a nechať sa objať týmto príbehom! ()

emkon 

všechny recenze uživatele

První série byla plná úžasných momentů, měla spád, a celkově ve mě zanechala moc dobrý dojem. Druhá série je pro mě velkým zklamáním. Děj se už nikam neposouvá, a několik prvních epizod se řeší jen Nickův coming out. Sérii uškodily netflixovské kvóty na etnické obsazení rolí, kde typická rodina má matku asiatku a syna evropana, který randí s černošskou dívkou. Celkový dojem z druhé série vylepšují jen dva díly odehrávající se v Paříži. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama