Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean Cage (Wesley Snipes), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen. Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Jedná se o průměrný akční film s mým celkem oblíbeným hercem Wesley Snipesem. Děj je celkem dobrý, protože je dosti odlišný od ostatních filmů tohoto žánru. Ale občas jsem se i přesto nudil. Ve filmu je i pár soubojů a výbuchů, které k tomuto žánru patří. Potěší účast dobrých herců ve vedlejších rolích. 55% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto štúdiovom filme sa ťažko niečo hodnotí, pretože tých pár ľudí čo tu pobehuje nerozohrá bohvieako napínavý dej. Pár lokácií pôsobí lacno, streľba odfáknute a predstavy Snipesa také nedorobené. Klasický vytvorený hrdina, ktorý sa snaží behať a strineľať a hovoriť pár vtipných viet. Snipes ani náhodou nemá deväť životov, pretože za ten krátky čas sa nestihne okrem obesenia muža, zostrelenie vrtuľníku a urobenia kroku napred, nič pamätateľné udiať. (videné 19.10.2019, Dajto archív) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes v dalším poměrně povedeném béčkovém thrilleru. Tentokrát si zahrál veterána z války v Bosně s nemalým traumatem. Náhodou si ho splete prodejce nové silné halucinogenní drogy a chce po něj jakési informace. Jenže Wesley je tvrdý chlap a s ním si rozhodně neměli co začínat. Navíc když má za zády přítelkyni policistku a potažmo agenta FBI. Snímek chvílemi dramatický, jindy vtipný, se vyznačuje unylým projevem hlavního herce, strašnými digitálními triky, nic moc akcí, přesto patří k šedému akčnímu průměru natočenému ve spolupráci Rumunů a Amíků. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční snímek, kerý má slušný rozjezd, ale pak pozvolnou pointu s velkou nudou. Veterán se omylem dostane do stetu zájmů jisté společnosti co vlastní jakou si drogu, po které uděláš co tě řeknou a jemu jí v domění, že se jedná o někoho jiného píchnou. A to je celé. On má rázem halušky aneví co je skutečnost, jeho přítlkyně policistka se snaží přijít na to co a jak. A hlavně mu pomoct. Nejhorší na tom celým je že se to odehrává v noci a tudíž toho není zase tak moc vidět zvlášt, když je hlavní postava černoch. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na to, ze jde o film, kterej jde hned na video, to nebylo spatny. Pribeh sice nejak originalni neni, ale je tu par slusnejch napadu, navic tu je celkem originalni droga a hlavne v momentech, kdy Snipes utika z blazince, je docela sranda, jak protivnici drogy vyuzivaj. Skoda, ze takovejch scen neni vic. Problem je, ze ackoliv scenar neni vymastenej, jak bejva zvykem u podobnejch filmu, hudba i kamera ujdou a herci taky nejsou uplne nejhorsi, pres to vsechno jsem se desne nudil. Asi za to muze Wesley, kterej proste neni herec typu Seagala nebo Van Damma, ktery natoci blbost a presto to je vcelku zabava a nebo to je tim, ze neni muj oblibenec. Tak jako tak jsem po chvily uz jen cekal, kdy film skonci, takze vic jak za 2* dat nemuzu. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Film se odehrává celý v noci. (cariada)

Reklama

Reklama