Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to asi největší ulítlost, co kdy byla natočena, ale tvůrci se u RRRrrr opravdu vyřádili a na každém centimetru čtverečném tu najdete nějaký vtípek, z nichž nadpoloviční většina u mě vyvolala záchvaty smíchu. Má opravdu zvláštní smysl pro humor ten, koho nepobavili a nezaujali vesničani se stejným jménem, první vražda, první "telefonní" hovor nebo první sport v historii. To vše je tu navíc vedeno v tak originálním a bláznivém stylu, že i přes pár trapných chvilek a celkové přiblblosti snímku se vám RRRrrr prostě musí nesmazatelně zapsat do paměti a navíc vás naučí příkladně pečovat o vaše vlasy. EDIT 2022 - roku 2015 jsem vyplešatěl, asi bídný šampón. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já proti tomuhle filmu nemám vůbec nic, protože dle mého názoru obsahuje hlášky a scény na které nikdy v životě nezapomenu. Sice je to neskutečně praštěné a pitomé, ale na druhou stranu mě fascinuje, jak moc lidí mu tady dává odpad, protože si to vůbec nezaslouží. Je to magořina, to určitě, ale neřikejte mi, že jste se tomu Carefouru nezasmáli, minimálně. Účel filmu je být praštěný a vůbec se tím netají. Alain Chabat točí praštěné filmy. On má sice jen dva (praštěné), tento a Asterixe s Obelixem, ale popravdě se na oba znovu a rád podívám, vypnu a jednoduše se budu bavit. Vždyť u jeho filmů to ani jinak nejde, a proč nad tím vůbec přemýšlet, když cíl je hlavně se pobavit? ()

Reklama

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Nene ... jen silou vůle jsem to dodívala. Příšerně nudný film, u kterého jsem usínala. Dabing se skoro nedal poslouchat a absolutně nevtipné hlášky, které mými koutky úst ani neškubly. Opravdu suchý humor, sušší než Kalahari ... chacha, chichi, chocho ... I amatéři by dokázali natočit zábavnější komedii. Chabat by se měl chytnou za svůj šavlozubý chobot a stvořit pro příště lepší scénář a ještě líp to odrežírovat. ()

forsberg odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neviděla žádnou z Troškových komedií, ale takhle nějak si je představuji. Hodinu a půl jsem si říkala, že jestli se zasměju alespoň jednou, tak odpad nedám, ale bohužel, nezadařilo se. A pohled na Jeana Rocheforta v takovéhle slátanině je stejné utrpení, jako vidět Jana Kačera v Rodinných poutech. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Je to trapný? Jo, ale chechtala jsem se tomu jako blázen. Teda místy..., který se střídaly s chvílema, kdy jsem se s lehkým úsměvem podivovala nad tím, jak může vůbec někdo takovou trapárnu stvořit. Nicméně úsměv, ať už takovej či makovej, jsem měla na obličeji furt, a to byl asi účel. Mělo to bejt trapný a mělo to pobavit - splnilo obojí. "Chce vědět, kdo jí zabil, aby věděl, proč jsem to udělal." :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Text na začátku filmu zmiňuje tzv. Bitvu o Hamburger Hill, kdy se američtí vojáci ve vietnamské válce snažili dobýt kótu 937. Tato událost je skutečná a je o ní natočený film Hamburger Hill (1987). (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)
  • V pokladnách celosvětových kin diváci nechali v přepočtu 13,3 milionu amerických dolarů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama