Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Slyšeli někdy tvůrci o původním komiksu?

Vím, že původní film s ním taky neměl nic moc společnýho - komiksový Stanley Ipkiss byl, dá se říct, terorista, co zabíjel lidi na potkání (a pro pobavení a jediná scéna, co si pamatuju, co byla z komiksu zachovaná a byla ta v autodílně), byl mi strašně nesympatický, na rozdíl od toho filmovýho, kterého jsem měl rád jako dítě (animákové proměny a absurdní CGI efekty), pak jako puberťák (pubertální frky, třeba ten s kondomem) a teď jako dospělej (strasti s prací a vlastně všechno, co zažívá Stanley bez masky, a i celkový nádech města byl lehce detektivně noir, nemluvě o celkem temný dějový lince s gangstrama - kdo by čekal, že ve filmu pro děti, cca, vim že to není úplně cílová skupina, umře postřelenej ganster, když mu připálí poslední cigáro... to bylo celkem temný...), pokaždý z jinýho důvodu.

Tohle je jen over-the-top ptákovina, co dává nula smyslu, má příšernou CGI a není ani vtipná...

Tohle nemělo vzniknout, a můj názor je, že díky týhle volovině ani žádná další Maska nevznikne... možná dobře, možná škoda, rád bych viděl Stanleyho v podání Jima ještě jednou...

baltik

baltik (hodnocení, recenze)

On to není tak špatný film ale bohužel kdo viděl 1. Masku s Carrym tak tento film nezkousne. Záleží hlavně na vás. Je to taková jednoduchá komedie která neni špatná, zasmějete se ale MASKA to není.

Denila

Denila (hodnocení, recenze)

Vyhozený čas, Maska Junior mě nijak nepobavila dalo by se říct, že jsem u toho spíše usínala. Určitě se na to dívat už nebudu.,

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Zlééé... pri porovnaní s bravúrnou Maskou s Jimmom Carreym je to naozaj veeeľmi zlé.. ale dve hviezdičky za občas nejaký ten úsmevný moment a rozkošné mimino =)

BellC

BellC (hodnocení, recenze)

Není to katastrofa v životě jednoho dospěláka, ale katastrofa pro původní film maska... jaká urážka spojovat to s tim srandovnim Jimem Carrym...

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Nechapu, co proti tomu mate, vždyt je to příjemná rodinná komedie, za účelem pobavit hlavně děti !!!! I ta stará maska byla spíš hlavně pro děti.Takže mi tady ty kritiky připadají opravdu směšné !! Je to prostě film k pobavení, nic víc, nic mín !!!

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

neskutečně tupý film ubohost první třídy nezasmál sem se ani jednou a jen kroutil hlavou nad stupiditou

xyp

xyp (hodnocení, recenze)

proč jim to vyčítám? no asi proto, že ten film jaky by byl pro dospeláky dělany a to opravdu neni tak a si to každej uvědomí když hodnotí film a bere ohled na to pro koho je ten film dělany. Pokud bude film nepřístupný dětem a nebude dělán pro děti tak a ho tady odsoudí jak uznaj podle svého. Dětsky film pro děti by proste dospěláci bu hodnotit neměly a nebo by měli být podstatně schovívavý. A píšu to sem z důvodu toho že mam spoustu známích a přátel ktery když vydí takový rodinný film tak řeknou že je to blbost ale to že na to moje děti a jejich děti koukaj každou chvíly a moc se jim takový filmy líby už je nikoho nezajímá. A kdybych takovy lidi nechal sem napat kritiku na tavej druh filmu tak by neprošel ani jeden z nich vše by bylo odpad. Myslim si ze zaměr režisera nebyl bavit naročné dospělé diváky ale děti. Tak proto to píšu.

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

"děti by tomu daly určite tak 4/5 hvězdiček" - Tak o tom nikto nepochybuje. Len mi neni jasne, preco vycitas nizke hodnotenia dospelym uzivatelom...

xyp

xyp (hodnocení, recenze)

no nevím, jestli někdo z vás co to tu hodnotíte má děti, ale soudím že né a proto takový hodnocení. Vůbec nechápu co od dětského rodiného filmu kdo čeká. Až vám na klíně bude sedět 8-10leté dítě a bude si moct u toho filmu pusu roztrhnout smíchy, tak pak teprve pochopíte, že ten film neni určen zrejmě pro vás, ale pro děti a ohodnotili by jste ho jinak. Je pravda, že to neni nic světoborného, ale děti by tomu daly určite tak 4/5 hvězdiček.

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama