Reklama

Reklama

Prehistorická planeta - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 3 h 15 min (Minutáž: 37–41 min)

Scénář:

Paul Stewart

Kamera:

Paul Stewart

Hudba:

Hans Zimmer

Hrají:

David Attenborough (vypravěč)
(další profese)

Epizody(5)

Recenze (7)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je radost koukat na něco takového. Je super, že jsou tu opravdu zajímavé věci, které by nikoho o dinosaurech nenapadly. Perfektní lokace, zajímavé druhy, opravdu kvalitní CGI, a o sluch se postaral Hans Zimmer. Je to kvalita! Jenom mě trochu začal nudit konec, protože se spoustu stejných druhů začalo opakovat a dělo se v podstatě to samé, jen někde jinde. První řada byla krapet lepší, ale stejně je to neskutečný dokument. Mokřady mě asi bavily nejvíce. Mé hodnocení: 9/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

prakticky totéž jako první série. Famózní vizuál, trocha vědeckých poznatků a nějaká ta omáčka která to vše zasadí do příběhu a není to tak jen strohé převyprávění faktů. Výborná série, i když stále budu mít raději "reálné" dokumenty...80% ()

Nethar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám pět i druhé sérii, už jen za tu jedinečnost, kterou takový seriál přináší. I když někteří se tam točí víckrát, asi bylo drahé to naklikat, tak se z toho musí vytěžit víc. Zdravím Mosasaura ;-) ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje v duchu té první. Tvůrci vyslechli diváky a zapojili vědecké poznatky a diskuze přímo do jednotlivých dílů. Předtím ony částečné dokumenty byli oddělené jako Uncovered bonusový materiál. Ale nešvar v pojmenování území zůstává. Pořád se mluví o Severní Americe, jižní Evropě apd, místo toho, aby se mluvilo o území dnešní Severní Ameriky.... Pro mě nejzajímavější díly ty, týkající se podvodní říše a mokřin a močálů. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prehistorická planeta opět nezklamala, nádherné záběry, plno zajímavých informací o dinosaurech a do toho ještě hudba od Hanse Zimmera to je prostě kombo co jinde nenajdete. Je to vlastně i dost pěkný flashback do dětství kdy jsem podobné dokumenty žral. ()

Reklama

Reklama