Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stacy Holt (Brittany Murphy), asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka (Ron Livingston) mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb (Holly Hunter) "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé roztomilé slečny, která ztratila životní jistoty v podobě přítele a lidí, kterým by mohla důvěřovat a sama se uchýlila k podvodu na který velice tvrdě doplatila jen proto, že se jí její přítel nesvěřoval. Moc se mi líbil tento film už jen tím jak skvěle byl obsazený a zahraný. Není nad to zjistit si své životní priority a problémy hodit za hlavu...vždyť se přece nic neděje a nikdy není tak zle aby nemohlo být ještě hůř. Občas pro osvěžení téhle životní pravdy člověk sáhne po filmu a tenhle je jeden z těch co mi to rády a skvěle připomenou. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy byla moje oblíbená komicky sladká herečka.. Tady jí to sedí a v podstatě celý film táhne.. Děj má zvláštní linii - zpočátku slaďoučká prvoplánová romantika, potom velký dramatický boom a končí to jako trapný céčkový film.. Ale má svoje kouzlo.. Jeden z mála filmů, kdy je "hlavní hrdinka" za tu špatnou.. Škoda jen, že Kathy Bates nedostala víc prostoru.. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde ani moc komedii. Spíš bych až řekla, že je to hořký příběh slečny, která nemá ráda neobjasněné věci a její touha po poznání jí způsobí to největší ponížení v životě a hroznou bolest. Pohled na to mediální bahno je překvapivě reálný a není to poprvé, kdy byla v nějakém filmu ukázána taková zvrácená show, která si hraje jen tak s lidskými pocity (to stejné se objevuje i v Přístavu naděje). Malá černá skříňka je zajímavý film, který ale není přesně zařazený do žánru a vylomeninky postavy Brittany Murphy mu ani moc neprospívají. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dalsi sladak pro zensky, s milou Brittany v hlavni roli. Co primelo Kathy Bates a Holly Hunter k ucasti na tomto filmu jsem nepochopil... Naopak potesila krasna Sharon Lawrence, kterou jsem dodneska neregistroval. Film je zajimavejsi v druhe puli, a komedie to nakonec vlastne moc neni... //spoiler: happyend included// ()

Faye 

všechny recenze uživatele

.. „ V životě jsou okamžiky, kdy doufáš, že tvoje rozhodnutí nebylo špatné. A okamžiky, kdy to prostě víš“. Je riskantní ukládat citlivé údaje do el. diáře a především je trestuhodné zanechávat takovou věc bezprizorní. Derek tu chybu nejen udělá, ale ještě se zmíní o své bývalé. A Stacy, ta prostě nesnáší pochybnosti, takže nakoukne do zalepené krabice s nápisem osobní věci, a potom jí Derekova zapomnětlivost přihraje netušený zdroj informací, kdo by odolal. „Chviličku před otevřením té kovové skříňky, jsem viděla všechno zlo proudící do světa. Byla jsem Pandóra. A potom mě to přešlo.“ Komedie/Romantický/Drama, film má všechno, za K. vtipné monology, za R. pitomosti, které dělá člověk, který má pocit, že je milován míň než zaslouží. Za D. ponížení, které sebou nese otevření „pandořiny skříňky“ a svinstvo, do kterého vás namočí někdo, koho jste považovali za kamarádku. Vše doplněné písničkami Carly Simon, pro kterou je film navíc určitou poctou. .„Máma věřila, že všecky problémy se dají vyřešit posloucháním Carly Simon. Něco v jejím hlase, textech a nebo hudbě...jí pomáhalo zvládat chaos.“ ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama