Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem o jedničce řekl, že nechápu, proč se jí propůjčilo tolik celebrit, tak to jsem asi ještě netušil, že ve trojce jich bude 3x víc. A zase to nechápu. Možná, že je film s 3D brýlemi mnohem víc zábavnější, než jak jsem ho viděl já (v televizi), ale pochybuju, že se ty "skvělé" dialogy, kterých je film plný až po okraj, dají někdy vůbec přeslechnout. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kdyby Robert Rodriguez raději místo každého přibývajícího dílu Spy Kids nebo podobných chujovin ve stylu Žraločáka a Lávovky natočil nějaký regulerní akční film nebo horor ala Od soumraku do úsvitu, bylo by to skvělé. No, každý v sobě máme nějaké to dítě, které občas potřebuje ukázat, co je zač, ale Robert to dítě má asi moc velký, protože tohle už fakt nejde. Jedna hvězda za Sylvestera. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dvojka měla rozpočet 38 milionů a vydělala téměř 120 milionů, takže rychle natočit 3!!! Každý díl této série o dětských agentech má něco do sebe a něco, co každý díl něcím jiným. Jednička byla dětska Bondovka, dvojka byla blbá fantasy s příšerkama a třetí díl je opět jiný. Ale tentokrát úplně jiný, protože se točí kolem jedné videohry, respektivě se točí ve videohře. Ano, uznávám, že je to výborný nápad natočit film, který je vlastně jako hra. Ale prostě musíme si nalít čistého vína, že je to už vážně přehnaná blbost. Jenže naštěstí zde byli scény, které se mi vážně líbili. Třeba robo-arena, kde bojovali roboti, které si řidil sám hráč. Nebo závod, který byl smrtelně nebezpečný, ale byl naprosto cool. Efekty byli vážně povedené. Tento film už tak nestaví na tom, že se tam vyskutujé slavní herci. Samozřejmně se tam někteří z nich jen mihnou nebo tam jsou déle. Ale hlavně je to postaveno na chlapci Darylu Sabarovi, které umí hrát dobře a má opravdu talent. Z těch známějších herců mně potěšila třeba Salma Hayek a Elijah Wood. Ovšem třešničkou na dortu byl Sylvester Stallone. Nejdřív jsem se ptál sám sebe, proč můj oblíbenec hraje v takové kravině, ale na druhou stranu je dobré vidět, že si ze sebe dokáže udělat legraci a navíc byl vážně vtipný. Myslím si, že zde platí do třetice všeho dobrého a proto by asi bylo lepší, kdyby další díl Spy Kids nevznikl! ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stallone, Banderas, Clooney, Buscemi, Wood a Hayek(naprosto rozkošně culíkatá=D ) "dirigovaní" hračičkou Rodriguezem, když si člověk přečte tyto jména, tak očekává něco velkolepého..ovšem, to co je vám nakonec naservírováno je naprosto šokující(v pozitivním smyslu slova). Dostanete naprostou blbinu pro celou rodinu, ovšem nesmírně zábavnou:)..hvězdy i dětští představitelé se jistě při natáčení vyblbli a to samé jistě platí i při domácí rodinné projekci či rodinné návštěvě kina(zvláště v 3D podobě, se(nejen)děcka musí bavit).. Rodrigueze bych za tento úlet nekritizoval, účel to dle mě plní..blbost to je, ale zábavná.. A Salma Hayek(nemůžu si pomoct) velmi šukézní=-).. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Když jsem na tento film hojně koukával v asi 11 letech, byl jsem z něj naprosto nadšen. Ani dnes nemohu říct, že by se jednalo vysloveně o špatný film. Ano, je to hovadina, stejně jako oba předešlé díly Spy Kids, ale jako dětský rádoby superhrdinský film, navíc zasazený do prostředí hry, funguje dobře. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama