Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent FBI Zack má poslední šanci dokázat, že je pořád dobrý. Dávná smrt jeho ženy mu stále svazuje ruce. Přesto musí vyrazit do boje proti italské mafii. Vysoce nebezpečná akce je možná jediná příležitost, aby si Zack opravil u svých šéfů reputaci. Hned od začátku to ale vypadá, že jeho smolná série pokračuje. Hlava zločineckého klanu umírá, mafie se začíná mstít a mezi Zackovými spolupracovníky se objevují zrádci. Pod stále větším tlakem podsvětí musí Zack chránit nejen svou kůži, ale také svého syna, který se má stát nástrojem kruté odplaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Hloupé dialogy a slabý film se spoustou nesmyslů. Také špatný dabing všech herců (především pak Russella). Nenapadá mě jediná věc kvůli které by stálo se na film podívat, protože i Russell se v tom bahně totálně utopil. Toho vietnamce kterej vypadal jako Michael Jackson tam pořád převáželi jak rohlíky do pekárny. Dobrej byl taky ten mafián, kterej si na lodi s klukem skládal puzzle :D ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Už prvá scéna nebola uveriteľná. Sadistický nácek si zavolá na izbu nádhernú ázijskú prostitútku v sieťovaných pančuškách, dá ju do pokľaku, celý sa vyzlečie s granátom v slipoch (doslova) a potom jej dovolí ísť na toaletu. Iste. Narval by jej ho do hrdla tak, že by močila na lýtka. Aspoň by som filmu mohol dať zaslúžené hviezdy. Všetky. Rok výroby film neospravedlňuje. Aj v 95’ som mal isté kritériá. No Way Back nespĺňa žiadne. Logiku, akciu, ani napätie. Yakuza domiešaná s kultom 88, to je trochu veľký scenáristický prešľap. V tej dobe už mal taký legendárny Posledný skaut 4 roky, čiže točiť sa už vedelo. Russell hral síce slušne a malé chybičky ospravedlňuje jeho vek v tej dobe, ale ostatní boli úplne na hovno. Jedná sa o slabučkú záležitosť so zlou hudbou. Ak ste to doposiaľ nevideli, nevyhľadávajte. Vážne. Jedna hviezda Russellovi a pančuškám. A to som bol dobrý. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Zack Grant (Russel Crowe) je jen krůček od zatčení syna mafiánského bosse a vůdce skinheadské party Victora Serlana (Ian Ziering). Jenže agentka Seiko Kobayashi v akci ztratí nervy, Serlana zabije a sama spáchá sebevraždu. Grant až příliš pozdě zjišťuje, že Seiko byla sestrou šéfa japonské Yakuzy Yujiho Kobayashiho, který má se Serlanovými své vlastní nevyřízené účty. Serlano si ale smrt svého syna nenechá líbit, a hrozí smrtí Grantova syna, pokud mu Grant nedoručí Kobayashiho... Když nad tím tak zpětně přemýšlím, tak No Way Back nebyl vůbec marný film - divákovi poskytl všechno to, co si od akčního filmu může přát - osamělý bývalý agent FBI proti celému světu bojuje za záchranu svého syna, spousta akčních scén, přestřelek, soubojů - okořeněné špetkou humoru (zprostředkovává unesená letuška). V závěrečných titulcích mě překvapilo jméno Iana Zieringa - musel jsem si najít onu scénu, a fakt to byl on - sympatického Beverly Hills Steveho by v něm jen tak někdo nepoznal.. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

"Hubda ukľudnuje." "Tak si v tejto púšti brnkajte trebárs medveďom ale nie mne!" No taká skôr komédia s občasnou akciou než akčný film by som to nazval. Crowe dobrý, tá letuška otravná ale fajn, čínaňko bol super, obzvlášť jeho pokusy o útek. Záporák stál za prd a vôbec z neho nešiel rešpekt ani strach. Akcia taká, že rýchlo začne rýchlo skončí, nemá nejaký svetlý moment a stojí za deravý groš. 4* síce dávam no 2* sú za Crowa keby nie jeho tak je tento film strašný priemer. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o agentovi FBI Zackovi (Russell Crowe), který musí svést krutý boj s mafií, protože ti ho viní ze smrti syna šéfa podsvětí. Do jejich rukou se dostává Zackův syn, který se má stát nástrojem odplaty a tak Zack musí začít jednat a dokázat, že furt za něco stojí. Russell Crowe je výborný jako vždy, ale v porovnání s dnešními snímky se ani nechce věřit, že někdy točit takovéhle "béčka" (ale každý musel nějak začít)..... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama