Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show

  • Polsko Rocky Horror Picture Show (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladí snoubenci Brad a Janet uvíznou za bouřlivé noci před závorou označující konec cesty. Vzpomenou si, že cestou viděli starobylý hrad a rozhodnou se tam hledat pomoc. Když dorazí, uvítá je muž s bledou tváří, prořídlou kšticí a temně rudými kruhy pod očima a požádá je, aby vešli. Tak se mladá dvojice ocitne na dekadentním večírku pána domu – Dr. Franka-N-Furtera, transvestity z transsexuální Transylvánie a zjevně nepříliš příčetného vědce. Ten jim představí svůj nejnovější výtvor, urostlého blondýna Rockyho, kterého si stvořil pro své potěšení. Začíná noc plná vášní, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý, zejména pak svým pohlavím a sexuální orientací. (AČFK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála opravdu kultovních filmů (aspoň v době, kdy výraz „kultovní“ ještě měl nějaký význam) je opravdu bizarní parodickou muzikálovou podívanou. Neokoukaná travesti show, báječně přehrávající herci v čele s neodolatelným Timem Currym (možná jen Barry Bostwick mi přišel jako slabší volba) a jednoduché písně se sexuálně laděnými texty, to je prostě nadčasová kombinace. Pět hvězdiček nedávám, protože do klubu zcela okouzlených diváků se asi nikdy nezařadím (90%). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Výstřední, eroticky zbarvená, transvestitní, hororová, muzikální, rocková sci-fi parodie... jaký to má všechno smysl, nebo skrytý význam jsem nepochytil, každopádně nějaký jsem z toho cítil:) Co si vybavuji? Sexy Janet, povedené krátší songy, nečekanou a bezcitnou vraždu zničehonic se objevivšího rockujícího tlouštíka, gumovou hubu dr. Franka.... Tušil jsem divnou záležitost, ale tohle předčilo mé očekávání. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Nic šíleného mi není cizí, jak by mohl dosvědčit můj soused, který nevěřícně zíral, když jsem ráno při odklízení sněhu tancovala s lopatou a prozpěvovala si "let it snow, let it snow, let it snow!" Příště si po vzoru uživatelky Viktooorky k tomu ještě vezmu korzet a podvazky a píseň vyměním za Touch-A, Touch-A, Touch Me a to by bylo, aby nebylo. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tak toto ani zďaleka nie je moja šálka kávy... Odjakživa neznášam muzikály a ak sa mi niečo protiví ešte viac ako muzikály, tak sú to transvestiti, takže Rocky Horror Picture Show bolo pre mňa niečo, na čo som pozeral ako eskimák na klimatizáciu... Nech už tento divný počin paroduje čo chce, mne to vôbec neprišlo zábavné a jediné pocity, ktoré som počas jeho sledovania pociťoval boli nuda, striedajúca sa s odporom. Tá jedna hviezdička je za chytľavú skladbu ospevujúcu staré scifárne zo začiatku filmu. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Hudba, respektive druh hudby, paradoxně nepatří k tomu hlavnímu, podle čeho bych muzikály posuzoval. I muzikál je především film. Ale tady nefunguje pořádně ani jedno a já tentokrát nehodlám předstírat, že na téhle nekoncepční a nezvládnuté travesty show v latexovém nátěru je něco cool. Tak, to bychom měli alibi k tomu hlavnímu: "The Rocky Horror Picture Show" je skutečně jedním z nejděsivějších hudebních zážitků mého filmového života. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (79)

  • Během písně "Time Warp" lze v levé částí záběru vidět člena štábu oblečeného do bílého trika. (Alfréda)
  • Původní originální název snímku byl They Came from Denton High. (Cherish)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno