Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nejako mám problém zdieľať tunajšie nadšenie nad variáciou Dannyho Oceana. V televíznom duchu pri formálne zlých hercov (áno aj Ryan) sa odohráva nudná a nereálna story o niekom ktorý kradol a vlastne nekradol. Ako nudný účtovný súpis vyzerá tento film, ktorý nestrhne, odhalí sa v polke, absentuje v ňom vášeň, komplexnejší dej. Urazený síce nie som, ale sladkosť sa nedostavila. Viac nespokojný... (videné 08.04.2019, AMC archív) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Takovej průměr mezi thrillery se zlodějskou tématikou. Scénář je dost děravej, ale to se dá odpustit, protože je poznat, že se snímek nebere nijak zvlášť vážně. I přes nízkej rozpočet je to slušně natočený - snad jenom na výpravě a počtu herců je nedostatek peněz vidět, jenomže to nijak výrazně nevadí a neovlivňuje spíš dobrej pocit z filmu. Hlavní loupež byla pěkně vymyšlená a Ryan Reynolds v hlavní roli potěšil. Rozhodně nejde o snímek, kterej musim vidět znova, ale jako oddychovka na večer fungoval obstojně, mise splněna. ()

Reklama

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Neprůstřelný plán jak vykrást banku. Co si počít, když bezskrupulosní kriminálník ( David Suchet) váš plán nejen ukradne ale ještě vás "chudinky, ubohý" donutí ho uskutečnit . Až takto jsme to přece neplánovali. Ale i kriminálník (D.S.) je naivka přitroublá, nevěděl, že nemá věřit člověku, kterého si koupil. Géniové bývají totiž neuplatní. A pak se již jenom čeká, kdo udělá lepší podfu(c)k. a kdy to příjde. A na uplný závěr naši milí hrdinové, pocházejíc z chudých poměrů, jen krátce zaváhali, zda se do nich ještě chtějí vrátit. Ano, ano, ano, my chceme býti chudí, jelikož chudoba cti netrat, obzvlášt s ukradenými diamanty. Zvonec a pohádky je otevřený konec..65%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení jednoho podzimního večera. Přiznám se teda, že jsem na to koukal jen proto, že tam hraje David Hewlett, kterého považuju za největší kanadský objev století, ale bohužel nemá zde prakticky žádný prostor. Jinak, co se týče filmu jako takového, jedná se spíše o lehce průměrnou záležitost se sympatickým hereckým obsazením a vcelku příjemným příběhem. Občas si sice říkáte, že ho mohli mít 100x na lopatě, a že to už moc přehání, ale pak hned vzápětí na to přijde další kousek, který krásně do toho předešlého zapadne. Suma sumárum se jedná o příjemné béčko, u kterého si budete ke konci říkat, tak jak tohle dopadne??! ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Poznali se již na škole a ač nyní každý žije svým vlastním životem, stále spřádají společné plány, jak obejít bezpečností systém a vyloupit banku. Co je pro jiné zdroj obživy, pro ně je hra a důkaz věčného mládí. Rob je sice trošku ztřeštěný a potrhlý, svoji úlohu znalce bezpečnostních systémů však plní dokonale. Úlohou Kevina je realizace plánu v dokonalém provedení. A nad vším stojí Sam, na první pohled sympatická, při bližším poznání vzpurná a nebezpečná. Nyní před trojicí lupičů stojí nová výzva: vyloupení klenotnictví. Po mnoho měsíců tvořený plán vybroušený do plné dokonalosti jim však kdosi ukradne a co je nejhorší, dle něho klenotnictví vyloupí. Leo zvaný chmaták navíc dřímá v rukou kompromitující důkazy, se kterými donutí trojici k další loupeži. ● Neprůstřelný plán je sice dalším filmem do sbírky zaměřeným na "bankovní" loupež, jeho provedení je však mnohem lepší, než-li jsem očekával. Filmu nechybí spád, originalita a především velmi dobrý nápad. ║27.12.2010║ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama