Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Chvějící se čtyři hvězdy nakonec volím díky povedenému obsazení a bezproblémovému průběhu snímku. Ačkoliv je závěrečná pointa poměrně předvídatelná, cesta k ní je povětšinou zábavná a vy se jen celou dobu divíte, jak je možné, že tenhle snímek skoro nikdo nezná. Vždyť obstojí i v konkurenci mnohem profláklejších zlodějských filmů. Některé věci prostě nejdou do hlavy. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

„Pojďte, pane, budeme si hrát!“ „Já znám ty vaše hry. Jsou pěkně vypečené.“ Nepotkali se u Kolína, ale v Torontu a hned s Leem Gillettem, alias Zlatou rukou zločinu alias Chmatákem. Šarmantní gangster má nejen roztomilý zlozvyk kolísat mezi chladnokrevností a horkokrevností, ale také jasný plán, jak lupiče-teoretiky využít v praxi. Kevin, Sam a Rob (zřejmě) nemají na vybranou... Nechápu zdejší globální opovržení. Co jste čekali? Občana Kanea? Já se naopak těšila na oddychovku po dlouhém dni a na Davida Sucheta a byla jsem úplně spokojená. Dokonce se mi podařilo vypnout mozek natolik, že jsem se ani nepokoušela odhadnout rozuzlení, tak jsem jako bonus ještě zažila příjemné překvapení. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Čekám akci, napětí, a dostává se mi beztvará bezmasá bezduchá neakční komedie bez vtipu, postavená na naivním přesvědčení, že divák je totální idiot, který dokáže schroupnout a ocenit sebevětší sračku. Vynechám-li absenci očekávaného, mohu pouze ocenit neočekávané, a to je velké a smutné zklamání. A za tuto dávku sraček nečekaně narvaných do mého srdce dávám žalostné dvě koule. Pardon. Hvězdy. Ani ta blonďatá mrdna nebyla dostatečně šukeriózní, by mi to zvedla na víc než na takhle. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Takovej průměr mezi thrillery se zlodějskou tématikou. Scénář je dost děravej, ale to se dá odpustit, protože je poznat, že se snímek nebere nijak zvlášť vážně. I přes nízkej rozpočet je to slušně natočený - snad jenom na výpravě a počtu herců je nedostatek peněz vidět, jenomže to nijak výrazně nevadí a neovlivňuje spíš dobrej pocit z filmu. Hlavní loupež byla pěkně vymyšlená a Ryan Reynolds v hlavní roli potěšil. Rozhodně nejde o snímek, kterej musim vidět znova, ale jako oddychovka na večer fungoval obstojně, mise splněna. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama