Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nejako mám problém zdieľať tunajšie nadšenie nad variáciou Dannyho Oceana. V televíznom duchu pri formálne zlých hercov (áno aj Ryan) sa odohráva nudná a nereálna story o niekom ktorý kradol a vlastne nekradol. Ako nudný účtovný súpis vyzerá tento film, ktorý nestrhne, odhalí sa v polke, absentuje v ňom vášeň, komplexnejší dej. Urazený síce nie som, ale sladkosť sa nedostavila. Viac nespokojný... (videné 08.04.2019, AMC archív) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Klasická hra na to, kdo koho nakonec převeze, se sympatickou trojkou hrdinů, Suchetem, kterému padouši opravdu jdou, občasným vtípkem, několika nečekanými zvraty a šikovně budovaným napětím, které funguje i když vše směřuje v předem daných žánrových mantinelech přímo a bez oklik rovnou k očekávanému cíli. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení jednoho podzimního večera. Přiznám se teda, že jsem na to koukal jen proto, že tam hraje David Hewlett, kterého považuju za největší kanadský objev století, ale bohužel nemá zde prakticky žádný prostor. Jinak, co se týče filmu jako takového, jedná se spíše o lehce průměrnou záležitost se sympatickým hereckým obsazením a vcelku příjemným příběhem. Občas si sice říkáte, že ho mohli mít 100x na lopatě, a že to už moc přehání, ale pak hned vzápětí na to přijde další kousek, který krásně do toho předešlého zapadne. Suma sumárum se jedná o příjemné béčko, u kterého si budete ke konci říkat, tak jak tohle dopadne??! ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Velmi zdarile dilko, ktere jaksi zustalo (neopravnene) mimo hlavni zajem filmovych kritiku a divaku. Reynoldse mam v oblibe cim dal vic a Sucheta nesnasim. Scenar je mi posvatny a necekane zvraty miluju. Co vic si prat? Jenom penize, zdravi a rozum. Jelikoz poslednich dvou ingredienci maji mladi a neklidni hrdinove pro dalsi z neprustrelnych planu, jak se tezce, ale za to elegantne dostat k hromade prachu. Tentokrat se ale zda, ze je nekdo mazanejsi nez oni... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mam rád je to přijemný herec je snim sranda a v akčních filmech a scénách se taky neztratí :) Tenhle film má spousty vzdálených sestřenic a bratranců jako dennyho partáky, loupež po italsku a jiné ale musí se nechat, že nápad je dobrý. Film odsejpá jak má, zápletka je dobrá a rozuzlení plánu a jak to bylo taky neni špatné. Příjemná oddychovka na tu hodku a půl. :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno