Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tupé, až to bolelo. Snaha natočit další z řady teenagerských komedií, tentokrát motající se okolo skateboardingu, dopadla tak, že tu máme čtyři hlavní postavy - takového normálního týpka, magora, podivínského intelektuála a nakonec chronického (a úspěšného) baliče - a tato sebranka se vydává po stopách slavného skateboardisty, aby ho přesvědčili o tom, že stojí za sponzoring. No, co na to říct, než jen to, že snaha byla, pár dobrých momentů, kdy jsem se i já, člověk co se skoro nikdy nesměje, dobře zasmál, ale vesměs zbytečná podívaná okořeněná nudnými a nicneříkajícími jízdami na skateboardech bez špetky napětí, či aspoň snahy o něj. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Pokud vaše věková hranice je pod 16 a pokud trávíte rádi svůj volný čas někde na štvanici a nebo popř. po rozbití huby na bulovce , tak můžete těmto skejťákům dát šanci. Pokud jste opak tak jako já, tak ani neztrácejte čas a snahu to někde sosnout a raději běžte manželce pomoc při úklidu. Možná zažijete více srandy ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ralph Sall: 1. Too Bad About Your Girl - The Donnas ,2. Boom - P.O.D. ,3. Get Busy Remix - Sean Paul ,4. I'm Just A Kid - Simple Plan ,5. Smoke Two Joints - Sublime ,6. Seein' Red - Unwritten Law ,7. No Letting Go - Wayne Wonder ,8. The Jump Off Remix - Lil' Kim ,9. These Walls - Trapt ,10. Poetic Tragedy - The Used ,11. More Than A Friend - All Too Much ,12. Look What Happened - Less Than Jake ,13. 99 Bottles - SLR Whitestar ,14. Ay Dawg - Jazze Pha ,15. Fly From The Outside - Shinedown ,16. Goin Down On It - Hot Action Cop ,17. Stupid Little Fellow - The Peak Show , ()

Manhattan 

všechny recenze uživatele

Suprová podívaná věnovaná sk8 s komediálním přívlastkem + ženy=*****.Tenhle film je hlavňe o tom splnit si sen a stát se tím nej v branži jo sice nejsou to legendy z dogtownu ale tento film si na tohle vůbec nehraje snaží se pobavit a ukázat že skejtování je prostě pro každýho a ne pro pár vyvolených, tohle movie je hlavňe pro fanoušky ježdění na fošnách a humor je tu prostě navíc . Pokud rádi desky tak se určitě podívejte film je právě pro vás a pokud prknařinu nesnášíte no tak se vůbec na tohle ani nedívejte protože komu tohle nesedne tak prostě tvrdí že je to hloupost.Já miluju sk8 a snb a proto je to pro mně srdcová záležitost . ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Správná teen komedie o skate tripu za svým snem. Film je především určen fanouškům tohoto sport, jejichž věk se pohybuje okolo 10-15lety. Je to asi přirozené, že každý kluk chce být vrcholným sportovcem ve svém odvětví, především být sponzorován, nějakou vábnou značkou, která by jeho free live zabezpečila. Povede se to této komické čtyřce? Uvidíte sami… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Kapela hrající na festivale je Blindside, křesťanská kapela ze Švédska. (PußyMagnet)
  • Mnoho scén ve filmu je improvizovaných. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama