Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Trixi 

všechny recenze uživatele

Komedií s milostnými zápletkami bylo už natočeno tolik, že by je jen stěží někdo spočítal. Tahle, alespoň podle mého, díky svému hvězdnému hereckému obsazení a výbornému scénáři Billyho Crystala patří mezi ty nejlepší. Mám ráda filmy, které trochu poodkrývají zákulisí velkého světa filmu. Jen by mě zajímalo, která z těch " Hollywood star " byla předlohou k postavě Gwen Harrison ........ že by Catherine Zeta-Jones ....... no, protože jinak tu mrchu zahrála velmi důvěryhodně :-D. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá romantická komedie, s vtipnou a sexy Catherine Zetou-Jones, a naprosto perfektním Johnem Cusackem. Robertsová tady nijak nezazářila, ale ani mi nijak nevadila. Myslím že film se vtipně vysmívá hereckým hvězdám a dobře paroduje jejich řekněme, jednoduchost. Milý, ironický film který si určitě někdy ráda zopakuju. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Film o jednom výjimečném filmu a o dynamických vztazích mezi rozmazlenými hvězdičkami stříbrného plátna a jejich povedeným ansámblem jsem viděla už před lety a dost mě bavil. Nedávno jsem si dala repete a smála jsem se zas. Fajnovka Catherine, neurotik John, Popelka Julia a koumák Billy jsou výborní, fiflavý Fpaněl, hysterický Tucci a maniak Walken třešničkami na pozlátkovém dortu. A toho dobrmana na neurolu chci! ()

Arnien 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka toho, jak to ve skutečnosti chodí (nejen) ve filmovém průmyslu! Samá přetvářka, pomluvy, ale všichni dělají, jak se mají rádi. Catherine Zeta-Jones skvěle předvedla hollywoodskou manipulativní hvězdičku s těmi nejotravnějšími manýry a perfektní maskou na veřejnosti. Tohle by měl vidět každý naiva! :) Královsky mě pobavila Julia Roberts s parodováním své sestry Gwen a Hank Azaria svým debilním přízvukem! :D A to závěrečné filmové zúčtování na konci? Prostě úchvatné! :D Sem tam menší klišé, ale jinak super! :) ()

k212 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina je dosti dynamická a skoro i vtipná (ne však originální), pak to trochu stagnuje s příchodem popelky Robertsové a korunu všemu nasadí rešisér-pohodář Christopher Walken. Billy Crystal, Stanley Tucci a Hank Azaria jseu celkem nadprůměrný tým, který občas přehraje i hlavní hvězdy tohoto typicky hollywoodského bijáku. Ale prostě je to jen něco, co už jsem kdesi a v lepším provedení viděla (třeba i ve třicet let starých filmech). Prostě je to typicky divácky vděčný škvár. Jo přesně to, a ač si hraje na satiru, mě neoblafne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Původně měl Eddieho hrát Robert Downey Jr. Vzhledem k jeho právním sporům ale nebylo jisté, zda by byl schopný natáčet, tak roli převzal John Cusack. (PußyMagnet)
  • Zpočátku měl režírovat Billy Crystal, po přečtení scénáře se ale Roth rozhodl režii převzít. Crystal se ujal produkce. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama