Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama

Recenze (31)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

K**a, to byla jízda! Naprosto boží!

plakát

Osm hrozných (2015) 

Přehnaně krvavá mr*ka s přemírou násilí (hlavně na ženě) a v podstatě nijakou zápletkou, která se táhne dlouhý 3 hodiny, během kterých si chcete vypálit oči. Myslím, že v tý době lidi ani nebyli takový kokoti, jako se v tomhle filmu zobrazuje.

plakát

Gravitace (2013) 

*** jen za nádherně propracované efekty. Zbytek total bullshit. Děj neděj nenadchne ani vyloženě neurazí, nemá na čem táhnout.

plakát

Jeden den (2011) 

Okouzlující a smutné zároveň. Romantika protkaná hořkou životní realitou. Ve filmu jsem se tak nějak našla. Možná proto jsem s ním tolik soucítila.

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Sem tam jsem se pousmála, ale za mě to rozhodně není film, který bych si znovu pustila. Průměrná odpočinková komedie, která nenadchne, ale ani neurazí.

plakát

Equalizer (2014) 

Pohádka o tom, jak jeden týpek vyvraždil ruskou mafii v OBI... Hezká myšlenka silného jedince s pevnými morálními zásadami, který jedná na vlastní pěst a zvítězí nad zlem. Být takových lidí na světě většina, žije se tu hned líp. Ovšem tenhle koncept na mě v tomhle případě bohužel nezafungoval a ve výsledku působil nepřirozeně, místy prkenně, ne-li trapně. Musím ale pochválit tu malou hrstku nečekaných vtípků, perfektní soundtrack a kameru.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Mělo se to spíše jmenovat: "Ženská, kterou jsem měl dávno zabít", protože taková mrcha, jakou ztvárnila Eva Green, se jen tak nevidí! Podle názvu filmu bych očekávala dějovou linku s vyděračskou zlatokopkou Avou mnohem pestřejší, ale bohužel, tato zápletka mě nudila ze všeho nejvíce. Pořádně jsem zbystřila až díky závěrečnému příběhu Nancy a Marva. Nancy si zahrála Jessica Alba a předvedla se mi tak v první roli, ve které mě nejen neiritovala, ale dokonce mi byla sympatická. Svírala jsem křečovitě sedačku a fandila jí, aby tomu hajzlovi Roarkovi konečně střelila kulku mezi oči, až do poslední chvíle. Co se týká vizuální stránky, tak ta mě samozřejmě hodně nadchla. Hýřila originalitou, jemností, přesností a skutečným umem. Ve spojení s hudbou se jednalo o třešničku na dortu.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Nemůžu si pomoct, ale Tříska mi vzhledově dost připomínal Mandarina v Iron Manovi 3 :D Jinak nejlepší dvě scény z filmu: želvy "zfetovaný" adrenalinem a beatbox ve výtahu. M.C. Mikey rullezz! Vizuálně super zpracovaný efekty, Megan Fox už nám taky trochu vyspěla, humor byl inteligentní, ale jinak mi ten zbytek přišel tak nějak... trapný. Přistupovala jsem k tomu naprosto bez jakéhokoliv očekávání a předsudků, ale bohužel mi tam něco zásadního chybělo. Hrozně promrhaný potenciál podle mě. Je to sice pořád lepší než poslední Transformers (hlavně snesitelnou délkou), ale znovu to vidět nepotřebuju. Navíc ten robotický ninja nebo samuraj nebo co to bylo... mě bohužel nudil už ve Wolverinovi (připadalo mi to trochu jako vykrádačka).

plakát

Hancock (2008) 

Moc nechápu, proč to má tak nízké hodnocení. Snad proto, že je super hrdina zhýralý? No a co?! Dost bylo spravedlivých ulízánků, kteří si ani neuprdnou, pokud to jde proti proudu spravedlnosti a cti. Přichází nevrlý sarkastický Hancock, který si rád přihne. Sice zachraňuje životy, ale je mu úplně jedno, jestli u toho zničí 1 nebo 10 aut a jestli vás přitom vyšle vstříc análnímu otvoru (klidně doslova). Dostával mě humor, akční scény, ale i romantická zápletka. Film je o osamělosti, o tom, jak je těžké být "jiný", o obětování se pro druhé a také o tom, že každý chce někam patřit. Moje superbejvalka, kterou mi tady ČSFD nabízí, jako "podobný film", Hancockovi nesahá ani po kotníky.

plakát

V oku tornáda (2014) 

Uchvátila mě kamera, efekty, hudba (Brian Tyler se nezapře), zápletka byla dobrá = zíračka na plátno s otevřenou pusou, sem tam cukatůra v úleku z tornáda. Prostě super, překvapilo, čau.