Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (1 258)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Už podle hodnocení a přečtených recenzích jsem očekával průměrnou zábavu, kterou jsem i dostal. Will Smith hraje bez problému a je jediný (možná ještě s Charlize Theron) který drží film na hranici průměru. Možná bych dal i slabších 7/10* kdybych film neviděl v kině v českým dabingem, na který jsem si po celou dobu filmu nezvykl a navíc hlavní hrdina – super hrdina Hancock byl dabován nejhůř. Hlavní nadávka místo „jackass“ trotl taky nepotěšila, nenapravila to ani víceméně výjimečně vyřknuta vulgarita. Vtipy byly vesměs povedené, ale zase triky mohly být lepší, třebaže nebyly hlavní naplní snímku, dle mého názoru byl odbitý i konec. 6/10* CZ dabing sucks! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Směle našláplý námět, který si sarkasticky bere na paškál komiksové adaptace, režisér Peter Berg spolehlivě zazdil přívalem nudné blockbusterové akce, lacině vypadajících triků, dějovou vatou a špatně napsaným scénářem. Tam, kde Will Smith v konkurenční Já, legenda spolehlivě válí, coby Hancock nudí...stejně jako celý tenhle laciný ultradrahý film... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

KDO JE TO? Opilej trotl, který smrdí jako putyka a dělá takzvané hrdinské činy…. No dobře, víc mohlo být nejen akce, ale i hlášek, na scénáři se dalo také ještě zapracovat. Tempo není zběsilé a občas je to vážný až moc. Budiž. Beru to jako prolog k dalšímu pokračování. Na konci ve mně zůstal pocit, že se to dá vidět znovu. Ne jen kvůli Ch.Theron, ale představte si hrdinský svět bez HANCOCKA. I bez hlavy v řiti říkám, že by v něm někdo chyběl. Alespoň mně! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po trailerech jsem čekal akční řežbu plnou přisprostlých hlášek a místo toho dostal příběh odcizeného hrdiny, který prochází nápravou. HANCOCK mi připomíná Smithovo JSEM LEGENDA, oba zmíněné snímky mají neuvěřitelný potenciál, ale místo toho aby jej využili stočí se na jinou kolej. Ne úplně špatnou, jen ne tak dobrou. Will Smith je naštěstí natolik zkušený herec, že se si film díky němu dokáže hodně lidí užít, ale fajnšmekrovi v ochlastovi odvedle pořád něco schází. Možná za to může přepsání scénáře nebo přetáčky, ale není to ono. Co se týče zbytku hereckého ansáblu Charlize Theron je úchvatná a Jason Bateman roztomile posedlý touhou spasit svět (podle mě předvedl ještě lepší herecký výkon než velký Will) a Michael Mann si střihl neuvěřitelné vtipné cameo. Slabší čtyři. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hustá akcia, skvelé fóry, emócie, silný motív lásky, a k tomu cool Will Smith a plavovlasá blondýna Charlize Theron v čiernych kozačkách… a všetko to vyfučí do prázdnoprázdneho prázdna, akoby šlo iba o nejaké déjà vu. Z potenciálne skvelého a veľkolepého crossoveru Posledného skauta a X-Menov sa vyklubala zrejme najprázdnejšia marketingová bublina roku 2008. Respektíve efektný pilot k neexistujúcemu seriálu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Pred natáčaním odhadoval štáb, že film bude mať asi 300 efektových záberov. Nakoniec ich bolo 525. (WalterIK7)
  • Po scéně v Hancockově (Will Smith) přívěsu nasedá Mary (Charlize Theron) do auta, avšak o vteřinu později, kdy stíhá utíkajícího Hancocka, tam již žádné auto není. (sgatlantis)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama