Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uma nepatří mezi moje oblíbené herečky, ale kupodivu mi tady v tom filmu byla sympatická. Samozřejmě hrála egocentrickou pí... superhrdinku, což k ní tak nějak přirozeně sedí, ale bylo to chvílema zábavný. Superhrdinský sex byl trapárna, vyznání lásky padoucha mě taky moc nedojalo a žralok v pokoji byl hodně CGI - celkově ten film ale klapal. ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel natolik stupidní, že jsem v jeho průběhu litovala máminých peněz, za který jsme šly do kina. Scénář absolutně bez nápadu a ženská obdoba supermana (kterého jsem bohudík nedokoukala) je maximálně trapná. Nic nemůže ani poměrně slušné herecké obsazení. Z tohodle Uma s Lukem nic víc vykřesat nemohli. ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Když já mám Umu tak ráda.. Ona je to v podstatě strašná slátanina, ale nemůžu popřít, že tam bylo pár hodně dobrých momentů a super hudba. O zábavu se sice staral skoro celou dobu jenom Rainn Wilson, ale třeba taková scéna se žralokem taky stála za to. Nebudu to natahovat, na film se určitě znovu nepodívám, ale nijak zvlášť nelituju, že jsem ho viděla. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto nie zrovna originálnom, ani nijak významnom, snímku u mňa zafungovala kombinácia maličkostí, ktorá z neho spravila príjemný filmový zážitok. Tak predovšetkým okúzľujúca Uma Thurmanová v hlavnej úlohe. Postavu superhrdinky G-Girl, ktorá je tak trocha strelená mrcha, stvárnila výborne. O svojich hereckých kvalitách ma už dávno presvedčila. Tiež mi celkom dobre padol jednoduchý fantasy námet v štýle romantickej komédie. Spokojný som bol aj s pohodovou réžiou skúseného Ivana Reitmana. A aj New Yorkské lokácie ma potešili. "Moja super Ex" je fajn. *** ()

czejny 

všechny recenze uživatele

Čím tvůrci romantických komedií překvapí příště? Co takhle Ben Stiller jako Terminátor vývojové řady 5, který se bezhlavě zamiluje do ženy, která čistě náhodou bude mít schopnosti kočičí ženy...a Stillerátor bude mít alergii na kočky! Celý film jsem žasnul do čeho se ta Uma uvolila. Čekal jsem pohodovou komedii, ale toliko trapných okamžiků, ve kterých jsem se styděl za hlavní představitele rozhodně ne. Luke Wilson mi do role vůbec neseděl a Anna Faris znovu dokázala, že na role tupých blondýnek se fakt hodí. Takže když sem uslyšel větu: "Ty si ta nejinteligentnější...", bylo hotovo. Ty dvě hvězdy dostává film jen za muziku, protože ta mi rozhodně sedla. Až mi bylo líto, že se musí objevit zrovna v takovym propadáku. Moje superbejvalka byla asi tak super, že na mou vlnu se nenaladila. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama