Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Filmy s Lukem Wilsonem mám ráda, ovšem tohle je spíš další blbina ve stylu Anny Faris. O to víc mě překvapuje, že se do tohoto projektu pustila Uma Thurman, u které je člověk zvyklý na trochu solidnější věci. Kdybych byla puberťák, tak si ten film určitě skvěle užiju, obávám se ale, že vyšší věkové kategorii to bude spíš připadat jako pěkná trapárna... třetí hvězdička je za fešáka Luka Wilsona. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Běžné komerční zboží, které by mělo na víc, kdyby na něm zapracoval kvalitnější scénárista a režisér. Námět totiž vůbec není marný a konec konců ani některé vtípky z první části filmu nejsou k zahození. Takhle je to jen jeden z dlouhé řady snímků, které se snaží nalákat na hvězdu v hlavní roli a podpásový humor. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Takovou kočku by chtěl každý chlap. Film mě překvapil. Před zhlédnutím jsem očekával odpadní záležitost. Scénka se žralokem je exluzivní. Výkony protagonistů nepostrádají šmrnc. Snímek samozřejmě obsahuje i jiné vtipné momenty, než toho žraloka. Kdo ještě film neviděl, tak radím, zhlédněte a nebudete litovat. Je to příjemná oddychovka na sobotní večer s přáteli. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto nie zrovna originálnom, ani nijak významnom, snímku u mňa zafungovala kombinácia maličkostí, ktorá z neho spravila príjemný filmový zážitok. Tak predovšetkým okúzľujúca Uma Thurmanová v hlavnej úlohe. Postavu superhrdinky G-Girl, ktorá je tak trocha strelená mrcha, stvárnila výborne. O svojich hereckých kvalitách ma už dávno presvedčila. Tiež mi celkom dobre padol jednoduchý fantasy námet v štýle romantickej komédie. Spokojný som bol aj s pohodovou réžiou skúseného Ivana Reitmana. A aj New Yorkské lokácie ma potešili. "Moja super Ex" je fajn. *** ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Jenže já jsem se dobře bavila téměř celou dobu. Uma Thurman je prostě skvělá herečka a Luke Wilson pěkný chlap, kterému jeho choulostivou situaci opravdu uvěříte. Anna Faris je hodně "vykulená" herečka, ale nevadí mi to u ní. Jediné, co mi trošku vadilo je, že jsem od skoro od začátku věděla, jak to skončí. Bylo tam pár originálnějších nápadů (ale proč zrovna žralok? I když byl dobrej.). Každopádně mi to nepřišlo tak strašné, jak se povídá :). ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama