Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Od zkušeného režiséra Ivana Reitmana bych čekala víc než jen tuhle rozpadající, na ničem nestojící rádoby komedii. Přitom se jedná o žánr jemu tolik blízký. Větší část filmu jsem kroutila hlavou nad tím, kolik příležitostí zůstalo nevyužito, z kterých se dalo vyždímat aspoň něco. Co je horší, prázdná místa by měli alespoň částečně vyvažovat představitelé hlavních rolí Uma Thurman a Luke Wilson, ale evidentně si moc práce nedali. A konkrétně Uma mi tu prostě nesedí. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ľahká, nenáročná a pohodová komédia obsahujúca pár slušných vtipov a keďže režíruje môj krajan Reitman, slávny to režisér legendárnych Krotiteľov duchov aj výborné triky. Luke Wilson je sympaťák, no Umu by som radšej videl v tom sexy oblečení z Kill Bill, pretože tie okuliare a parochňa, no neviem... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvelý námet, ale všetky tie vtípky a bohužiaľ aj postavy sú napísané jak v nejakej pubertálnej komédii. A bohužiaľ nie dvakrát vydarenej. Najhoršia v tomto smere je postava Rainn Wilsona, ktorý bežne dokáže byť strašne vtipný, ale tu je za neskutočne otravného kokota. Film v mojich očiach zachraňujú hneď dve moje milované blondínky. Ako vždy roztomilá Anna Farisová a tentokrát miestami neskutočne neznesiteľná Uma Thurmanová. Ale dokiaľ jej od žiarlivosti nejebne, tak by som si aj od nej nechal povedať a nejaké to mumbo jumbo by som s ňou absolvoval. Takže celkovo je to skôr sklamanie. Skvelý potenciál nebol príliš dobre využitý. S inteligentnejším scenárom a sympatickejšími postavami to mohla byť klasika. Takto je to len prízemná priemerná komédia. Ale stále stokrát lepšia ako napríklad Thunder Force, ktorá nie je ani zábavná a ani tam nehrajú žiadne krásky. 5/10. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Kdo tohle pustil do kin? Vždyť to mělo směřovat přímo na VHS či DVD. Nejspíš bych si to pak pustil v sobotu ráno při čištění zubů a při mytí oken, abych měl jakousi kulisu. Nevtipnost, trapnost a režisérská neschopnost a nenápaditost čouhá z každého záběru. Nezachraňuje to ani Uma, kterou považuju za nejvíce "hot" herečku v Hollywoodu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Pulka filmu je sice jen takova pohodova romanticka komedie, kde je Uma nervozni, jak kdyby vypadla z filmu od Woodyho a za pozornost stoji vic nez Luke Wilson jeho dobytkarskej kamarad s brutalnima hlaskama Rainn Wilson, ale kdyz se nekdy v pulce filmu rozejdou, tak zacne docela slusna jizda, coz ale neznamena, ze bych se nebavil ani predtim. Navic ten napad na rozchod se superhrdinou je docela zajimavej a trikove to je zvladnuty taky vice nez slusne, takze si vlastne nemam moc na co stezovat. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama