Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. No Sleep 2Nite - Molly McQueen ,2. Rescue Me - Rachel Robinson ,3. The Joker - Fatboy Slim/Bootsy Collins ,4. Love Is a Game - The Magic Numbers ,5. O What A Glorious Thing - Akira The Don ,6. It Don't Matter - Donavon Frankenreiter ,7. Oye Como Va - Chad Fischer ,8. Everything's Right - Matt Wertz ,9. One & Only - Teitur ,10. Lover Come Up - Josh Kelley ,11. She Drives Me Crazy - Fine Young Cannibals ,12. Love Love Love - Tristan Prettyman ,13. I Got You - Eskimos of Love ,14. No Sleep 2Nite - Molly McQueen, ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je z principu špatně. Téma vztahu a rozchodu superbytosti a smrtelníka by mohl mít slušný potenciál (vzpomeňme třeba řecké báje), ale ne takhle - ona je potřeštěná hysterka, on je nicka a zbabělec. Nevadilo by vybočení z konvencí žánru, ale v tomto podání jsou oba dva hlavní hrdinové nesympatičtí a to je neodpustitelné. Násilných vtipů je poskrovnu (leda snad trochu žralok a závěrečné kreslené titulky) a film se neodříká ani tak profláknutého klišé jako je rádobyhláškující vtipný kamarád. Osobně to hodnotim tak, že stárnoucí Reitman natočil snímek o svém panickém děsu z emancipace. /1. 8. 11./ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Luke Wilson to tam fakt zábavně kupuje od labilní Umy. Já se u toho prostě pobavil, jak furt Anně Faris nadávala, že je tlustá štětka, nebo hodila Lukovi Wilsonovi žraloka do bytu. Konec je malinko odfláknutej, ale mě tohle přehození superhrdinského konceptu, kdy holka má schopnosti a chlápek je její bitch přišlo jako dobrej nápad. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trapná, nevtipná a blbá komedie, která nemá vůbec nic čím by diváka rozesmála. Reitman sice natočil pár úspěšných komedií ale to nic nemění na faktu, že by zde vůbec něčím zabodoval. Wilson je ubohej a Thurman se zde objevila asi omylem. Nuda, kterou nezachrání ani scéna se žralokem vhozeným do bytu. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama