Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svědomitý Nick Falzone je jedním z nejlepších letových dispečerů, který řídí letecký provoz a přistání na letištích Kennedy, LaGuardia a Newark, tedy vzdušný prostor nad New Yorkem, patřící po celých čtyřiadvacet hodin k nejrušnějším letovým oblastem. Je to obtížná a stresující práce, při níž i sebemenší chyba může znamenat katastrofu, ztrátu místa a celoživotní trauma. Nick je důsledný, precizní a na svou zdatnost patřičně hrdý. Jeho nadšení z dobře vykonané práce však vezme velmi rychle za své, když na jeho pracoviště přichází Russell Bell, kterého předchází pověst dokonalého, ovšem poněkud nezodpovědného dispečera posedlého letadly. Svou část provozu řídí s orlím pérem zastrčeným za ucho a je pravým opakem poněkud upjatého, svědomitého Nicka. Letové středisko se brzy promění v bojiště, na němž se ti dva snaží navzájem trumfovat, a jak jejich souboj nabírá na intenzitě, nezastaví se ani po pracovní době… (TV Nova)

(více)

Recenze (126)

PerToon 

všechny recenze uživatele

V první půlce to vypadalo slibně, Cusackova samolibá postava nemůže ustát, že už není nejlepší, a tak v tom vidí jedině rivalitu ze strany nováčka, to povede k paranoie a stane se nějaký průser. Jenže všechno se nakonec obracelo jinak, a z mýho pohledu k mnohem nezajímavějšímu snímku. A když si to projdu zpětně, bylo to vlastně dost dlouhý. Navíc mám pocit, že Cusack hraje vždycky stejnýho chlápka, ehm. Lepší 2*. [tv, dabing] ()

July 

všechny recenze uživatele

Povolání letového dispečera jsem obdivovala zhruba od doby, kdy jsem četla Haileyho Letiště (proto mě docela naštvalo, když ve filmové verzi vypustili dispečera Keithe :-)). Bláznivá runway mě velice příjemně překvapila. Možná je to netradičním prostředím, které se mi strašně líbilo (no zkrátka letový dispečink, co víc říct!), tradičním konfliktem, který se mi taky líbil, a hercům, kteří byli velmi sympatičtí. Tenhle podceňovaný film má hodně co do sebe, a dokonce jsem váhala, zda nedat 4*. Nakonec nedala, to by bylo vůči ostatním "čtyřhvězdičkovým" možná nefér, ale možná si to ještě rozmyslím... Bláznivou runway si v budoucnu moc ráda zopakuji! ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Film je trochu freaky. je podivný a tváří se jako lehká komedie, chce vás zřejmě poučovat o životě, ale všechny postavy jsou svým způsobem ohromní looseři:) Jistě dávám jednu hvězdičku za charizmatické duo Cusack a hlavně Thornton. pozadu nezůstávají ani ženské představitelky Blanchett a Jolie. Nakonec jsem si snímek užil, ale ze škatulky zajímavých a hloubavých komedií bych vybral na páteční večer jiný kousek. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vidím to na naprosto průměrné rodinné drama z konce devadesátek. Film je koukatelný, ale není ničím vyjímečný. Mocenský souboj rivalů, hlavních dvou hrdinů je celkem zajímavý, bohužel však v poměrně zdlouhavém a spíše nudném provedení bez jediného vtipu, či humorné scény. Jelikož bych celku udělil zhruba 50%, přikláním se nakunec pouze ke 2 hvězdám. PS: Kdyby to nebylo více než 2 hodiny dlouhé, pravděpodobně bych udělil 3*. ()

AGO 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia, pri ktorej som sa párkrat pousmial, a to je asi tak všetko. K tomu prispel nie moc dobrý a niekedy nudný scenár a John Cusack v hlavnej úlohe, ktorý sa do komédií moc nehodí a očividne sa mu ani moc nechcelo hrať. Zvyšok hercov je fajn, hlavne Billy Bob Thorton je v roli najväčšieho frajera veľmi dobrý. Škoda len toho scenáru... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama